Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.425 Ft
Menny.:db

3M zsírcsatlakozó kék-narancs közös kábelhez

Ár:
1.425 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100044 db raktáron
Gyártó: 3M
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 15
  • 3M
  • Vízálló
  • zsírcsatlakozó DBO/B-6 600 V-ig (sárga-narancss.)

Leírás és Paraméterek

3M Vízálló zsírcsatlakozó DBO/B-6 600 V-ig (sárga-narancs.)

Ez a 3M vízálló zsírcsatlakozó kettő, vagy több vezetéket csatlakoztat össze. Ez a termék tömíti a kábelezést egészen 600 volt-os feszültségig. Kitűnő választás ez az alkatrész intenzív vízhasználatot igénylő alkalmazáskor, úgy mint jelen esetben a kerti, vagy éppen mezőgazdasági öntözőrendszerek esetében.

Ez a 3M Vízálló zsírcsatlakozó DBO/B-6 600 V-ig (sárga-narancss.) termék a következő műszaki adatokkal és specifikációkkal rendelkezik:

Nedves tömítést biztosít

A polipropilén cső UV rezisztens

Szélsőséges hőmérsékletnek is ellenáll (105 Celsius fokos intervallumban)

A 3M vízálló zsírcsatlakozók arra valók, hogy segítségükkel javítsuk az elektromos jelátvitelt az automata kontroller egység és a mágnesszelep, mágnesszelepek között. Ezen felül, pedig hogy elkerüljük és megakadályozzuk a rozsdásodást, a korróziót. Azért fontosak ezek az alkatrészek, mert így megnövelhetjük értékes mágnesszelepeink élettartamát és hatékonyabbá tehetjük öntözőrendszerünket.

A működési elve ennek a terméknek és a termékkategóriában található elemeknek a következő: amint betápláltuk a programokat zónákra lebontva a computerbe, az egy adott program kezdetekor megkezdi az öntözést. Teszi ezt úgy, hogy elektromos impulzust küld a mágnesszelepnek, vagy szelepeknek. Ebben a kategóriában megtalálhatóak még a vezérlőkábelek is, melyek az összeköttetést biztosítják a mágnesszelep és a kontroller között. Amint a szelep jelt kap, kiold, vagy éppen bezár, elindítva, vagy éppen elzárva ezzel a víznek az áramlását. Ennek a vízálló zsírcsatlakozónak az a szerepe ebben a folyamatban, hogy a vezérlőkábel bekötésénél, csatlakozásánál tökéletes jelátvitelt biztosítson és a fent említett módon meg is óvja a rendszert, a kábeleket, a mágnesszelepünket a rozsdásodástól, korróziótól. Ez fontos szerepkör, ugyanis ha egy mágnesszelep meghibásodik idő előtt, akkor sok értékes vizet pazarolhatunk el, mire kiszűrjük a probléma forrását.