Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.495 Ft
Menny.:db

Bros darázsirtó aeroszol flakon (300 ml)

Ár:
2.495 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100101 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 25
  • darázsirtó
  • lódarázsirtó
  • aeroszol
  • darázsirtó spray
  • 5 méter hatótávolság

Leírás és Paraméterek

BROS Darázs és lódarázsirtó aeroszol 300ml

A BROS Darázs- és lódarázsirtó aeroszol kiválóan alkalmas a darázs- és lódarázs fészkek felszámolására. Nagy hatékonysággal alkalmazható akár 5 méter távolságból is.

A darázsfészkek irtását célszerű a kora reggeli vagy késő esti órákban végezni, mert a darazsak ekkor már nem aktívak.

A lengyel BROS cég által készített BROS Darázs és lódarázsirtó aeroszol 300ml-es kiszerelésben rendkívül hatékonyan és villámgyors hatást kifejtve pusztítja el a darazsakat, méheket, lódarazsakat. Amint ráfújtuk a darazsakra, méhekre, lódarázsra a készítményt, annak hatóanyaga azonnal kifejti hatását és megbénítja az állatot, majd elpusztítja. Permetezés után még 4-5 nappal is kifejti hatását, így hosszú távon nyújt védelmet egyes helyeken.

A darázsnál és lódarázsnál kevés jobban gyűlölt és elkerültebb rovarfaj létezik, hiszen a csípése nagyon erős. Aki pedig allergiás a darázscsípésre, annak kifejezetten veszélyes is lehet egy ilyen incidens. Ahol pedig felüti a fejét egy méhecske, vagy darázs, ott valószínűleg többre is számíthatunk, hiszen egy fészek, méhkas lesz a közelben. Ráadásul ezek a rovarok a legkülönfélébb helyekre képesek magukat befészkelni, így az is előfordulhat, hogy a kerti munkálatok során, a ház felújítása alatt véletlenül megbolygatunk egyet. Ilyenkor pedig a méhek és darazsak különösen agresszívak lesznek, jobb hát előre felkészülni az ilyen termékekkel a különféle rovarok, lódarázs és darázs ellen. Ezzel a termékkel szerencsére sikeresen felveheti a küzdelmet a darazsakkal, biztonságos távolságból, 5 méterről ugyanis ügyesen elkerülhetjük, hogy megcsípjen minket a rovar. Arra ügyeljünk, hogy azon a területen, ahová fújtuk a szert, semmiképpen se lélegezzük be a levegőt, ugyanis rendkívül erős méreganyagról van szó.

Ez az aeroszol spray kertekben, erkélyen, teraszon alkalmazandó. Fontos megjegyezni, hogy a vízi élővilágra rendkívül káros hatással van az erős méreganyag-tartalom miatt. Napfénytől védjük, valamint hőhatásnak szintén ne tegyük ki, mivel a flakonban túlnyomás uralkodik, így megrepedhet, valamint nyílt lángnak se, hiszen rendkívül tűzveszélyes. A spray használata közben tilos a dohányzás és tilos gyújtóforrásra permetezni, nyílt lángra. Miután kiürült a flakon se lyukasszuk ki, vagy égessük el.

Gyermekektől elzárva tartsuk, nehogy belélegezzék, vagy a szemükbe kerülve szem-irritációt okozzon. Ez a termék tehát rendkívül hatékony módon irtja ki az otthonunkban fejüket felütő darazsakat és lódarazsakat, valamint a fészek teljes elpusztítására is kiválóan alkalmas.

Típusa Kártevő irtók (aeroszol, por, granulátum)