Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.465 Ft
Menny.:db

Bros hangyairtó porozószer100 gramm

Ár:
1.465 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100005 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 15
  • hangyairtó
  • hangyairtó por
  • 100 g

Leírás és Paraméterek

BROS Hangyairtó por 100g

A BROS Hangyairtó por kiválóan alkalmas belső terekben és azok közvetlen környezetében (terasz, autófelhajtó stb.) lévő hangyakolóniák megszüntetésére. Porként vagy vizes oldatként is alkalmazható. Hangya ellen tökéletes választás ez a termék, hiszen egyfajta csalétekként funkcionál. A rovar behordja a port a kolónia fészkébe, ahol aztán gyökeresen pusztítja ki az egészet, megoldva nekünk a felmerült problémát véglegesen.

Használata:

  • POR formában: szórjon ki kb. 10 grammot a hangyabolyra vagy a vonulási útvonalra. A rovarok a port behordják a bolyba és a kolónia kipusztul
  • VIZES OLDAT formában: oldjon fel 100 gramm port 2,5 liter vízben és alaposan keverje el. Öntse a keveréket a bolyra (egy boly kiirtására kb. fél liter keverék kell). A használat helyén elpusztítja a rovarokat.
  • A BROS Hangyairtó port vagy annak vizes oldatát a kora reggeli és/vagy esti órákban alkalmazzuk.
  • Hatóideje kb. 24 óra.

Figyelmeztetések: Élelmiszertől, konyhai eszközöktől, takarmánytól tartsa távol. Szembe ne kerüljön, ne nyelje le. Gyermekek kezébe nem kerülhet! Gyermekeket, háziállatokat tartsa távol az alkalmazás helyétől! Minősítése: III. forg. kat. szabadforgalmú irtószer. Hatóanyag: permetrin 1% (1 g/100 g)

A BROS Hangyairtó por 100g-os kiszerelésben tökéletes megoldást nyújt a hangyák ellen, Rendkívül erős méreganyagot tartalmaz, ami végzetes a rovarokra nézve, a fészek centrumába behordva pedig gyökeresen megoldja a felmerülő problémát. A házunkat, lakásunkat, otthonunkat ellepő hangyák többé így nem jelenthetnek gondot, hiszen a házilag alkalmazható hangyairtó szer használata sosem volt egyszerűbb, praktikusabb és hatékonyabb.

Villámgyorsan hat, az erős kemikáliák miatt azonban fontos, hogy odafigyeljünk a kiszórásánál és kövessük az utasításokat, az előírást. Bőrrel sem szabad érintkeznie a szernek, ha ez megtörténne, azonnal mossuk meg jól alaposan az érintett ruhadarabot és bőrfelületet bőségesen vízzel és szappannal. Ha irritáció lép fel esetleg, akkor forduljunk a problémával orvoshoz.

Ha belekerül z ember szájába, vagy véletlenül valaki lenyeli a készítményt, azonnal öblítsük ki a szánkat bő vízzel, kezeljük aktív állati szénnel és szintén forduljunk orvoshoz. Ha szembe kerül a por, akkor pislogás nélkül 10 percig folyassunk csapvizet a szembe, majd forduljunk orvoshoz.

Típusa Kártevő irtók (aeroszol, por, granulátum)