Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
195 Ft
Menny.:méter
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

16-os Csepegtető cső 33 cm kiosztás (méterre) Poliext d16 csepi

Ár:
195 Ft
Menny.:méter
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!
Elérhetőség: 102238 méter raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 2
  • csepegtető cső
  • polidrip cső
  • 16mm cső
  • 33cm osztás
  • 2 liter/óra

Leírás és Paraméterek

Polidrip csepegtető cső fekete d16 33cm 2l/h

A 16 mm átmérőjű csepegtető cső kiválóan alkalmas kisebb növények (pl. málna, szeder stb.) csepegtető öntözéséhez. A csepegtető testek 33 centiméterenként helyezkednek el a csövön, a cső vízleadása pedig 2 liter/óra méterenként.

A csepegtető csövet óvjuk közvetlen napfénytől!

Felhasználási helyek:

parkok

közterületek

dísznövénytermesztés

növényházak

Műszaki adatok:

Külső átmérő: 16 mm

Üzemi nyomás: 1,1 - 1,5 Bar

Csepegtető test kiosztás: 33 cm

Vízkibocsájtás: 2 liter/óra

A Polidrip csepegtető cső - fekete d16 33cm 2l/h nem alkalmas földfelszín alatti használatra! Használatához nyomáscsökkentő beszerelését ajánljuk.

A feltüntetett ár 1 folyóméterre vonatkozik!

A Polidrip csepegtető cső fekete d16 33cm 2l/h az ékes példája annak, hogy hogyan öntözzük növényeinket igazán hatékonyan és víztakarékosan. Öntözéstechnikai áruházunkban kettő típust talál meg ezekből a csövekből, az egyik 16 mm-es, a másik 20 mm-es. Jelen esetben ez a 16 mm 2 liter / óra vízleadást tesz lehetővé, de hogyha nagyobb teljesítményű csőre, rendszerre volna szükségünk, akkor ajánljuk az eggyel nagyobb átmérőjű típust, mely által 4 liter / óra vízleadást is elérhetünk.

A csepegtető cső hálózat a legeffektívebb és víztakarékosabb módja egyes növénytípusok öntözésének. A 33 centiméterenként elhelyezett vízkivezetési pontok, lyukak mentén a növény úgy fogja kialakítani a földfelszín alatt a gyökérrendszerét, hogy a lehető legtöbb vizet hasznosíthassa, amit az öntözésre szánunk. Így minimalizáljuk a vízveszteséget, tökéletesen “összedolgoznak” növényeink és a csepegtetőrendszer.

Egy másik nagy előnye ennek a technikának az az, hogy a szórófejes öntözéssel szemben a víz nem jut ki a levegőbe, mikor elhagyja a kivezető nyílást, így elkerüljük a párolgást is. Pont a gyökérzónára csöpögtetjük a vizet, amivel maximális hatásfokot fogunk elérni és az eredmény sem fog elmaradni, növényeink meghálálják ezt a gondoskodást és a korszerű technikát.

Cső elhelyezése Nem beásható
Csőátmérő 16 mm
Kiszerelés méterre vásárolható