Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hollanderes idomok

Rendezés:
720 Ft
Gyártó: Poliext
100053 db raktáron
1.540 Ft
Gyártó: Poliext
100066 db raktáron
985 Ft
Gyártó: Poliext
100052 db raktáron
6.715 Ft
Gyártó: Irritec
Utolsó 3 db raktáron
5.150 Ft
Gyártó: Irritec
Utolsó 3 db raktáron
3.840 Ft
Gyártó: Irritec
Nincs készleten, nem rendelhető
1.325 Ft
Gyártó: Poliext
100019 db raktáron
1.090 Ft
Gyártó: Poliext
100026 db raktáron
940 Ft
Gyártó: Poliext
100050 db raktáron

hollanderes idomok annak a lehetőségét teremtik meg, hogy a mágnesszelepeinket rendezett módon egymástól egyenlő távolságban áttekinthetően helyezzük el a megfelelő méretű szelepakna belsejében. A mágnesszelephez való csatlakozást 1 colos belső menetes hollandi rész oldja meg. A mágnesszelepek számától függően többféle típust használhatunk. A hollanderes csatlakozásokat nem kell teflonozni – a csatlakozás belsejében elhelyezett gumigyűrű a legmegfelelőbb tömítást adja.

Azért is kiemelkedően fontosak a hollanderes idomok, mert segítségükkel több zónát leszünk képesek kezelni, több mágnesszelepnek a vezérlésén keresztül. A mágnesszelepet a kontroller vezérli a betáplált program alapján. Amikor a computer jelez, az elektromos áramot, impulzust küld a vezérlő kábelen keresztül a mágnesszelepnek, vagy a mágnesszelepeknek, melyek ilyenkor kioldanak és elkezdik engedni a vizet a rendszerre. Az öntözés befejeztekor ismét jelet kap a szelep és a rendszer lezár. Ezen idomok megfelelő alkalmazásával és a mágnesszelepekhez való illesztésével, professzionális öntözőrendszert kaphatunk. Rendezett formában, a mágnesszelepek egymástól egyenlő, megadott távolságra helyezkedhetnek el.

A termékkategória egyik alapvető eleme a Hollanderes soros T-idom, mely megadott számú mágnesszelep bekötését teszi lehetővé. Egytől egészen négyig szerelhetőek ezek az alkatrészek, így több zónás öntözőrendszer kialakítása is lehetséges. Szintén megtalálható nálunk a Hollanderes szelepkötő könyök, valamint a Hollanderes összekötő. A Hollanderes szelepkötő keresztHollanderes szelepkötő T-idom, valamint a Hollanderes szelepkötő egyenes szintén fontos alkatrészei lehetnek a mágnesszelepek összekötésének és üzembe helyezésének. Nagyon fontos, hogy megfelelően telepítsük az öntözőrendszernek ezt a részét, ugyanis nagyon sok múlik a mágnesszelepeinken, mondhatni ezek képezik az öntözőrendszerünk lelkét.

Megfelelő telepítés esetén tökéletes, precíz összeállítást érhetünk el, mely csöpögésmentes és megfelelően funkcionáló rendszert eredményez. Az, hogy milyen módon, milyen alakban és hány mágnesszelepet szeretnénk telepíteni, az tőlünk függ, illetve a szelepdoboznak, vagy a helynek, ahová az egészet telepítjük a méretbeli és fizikai adottságaitól. Ezek az idomok könnyen szerelhetőek, arra viszont ügyeljünk, hogy az illesztéseknél alaposan és precízen járjunk el. Kiváló anyagminőségű, megbízható idomokról van szó, melyek hosszú távon lesznek öntözőrendszerének stabil kiegészítő elemei, pontjai. Szakáruházunkban csak olyan termékeket kap meg, melyek minőségéért garanciát is vállalunk, így hiszünk abban, hogy a megfelelő tervezés után hozzá tudunk Önnek járulni egy hosszú távon tökéletesen működő öntözőrendszer kiépítéséhez. Legyen szó bármely alkatrészről, a bonyolultabb szerkezetektől és készülékektől a hollanderes idomokig, nálunk elsődleges szempont a minőségi és hosszú távú öntözéstechnika!