Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.525 Ft
Menny.:db

Natural Control légycsapda ablakba (4 db) - belső ragasztófelülettel

Ár:
3.525 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten, nem rendelhető
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 31.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • helyiségenként legalább 1db javasolt
  • 4 db/csomag dekoros kivitel
  • 48 órán belül garantáltan hatásos
  • minimum 60 napig hatékony védelem

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Natural Control dekoros légycsapda 4 db/csomag

A forradalmian új NATURAL CONTROL ablakba helyezhető légycsapda azért hatékony, mert a nap folyamán a legtöbb rovar az ablakból beáramló fény felé repül, s így megfogja őket a csapdában lévő ragasztó. Tesztek bizonyítják, hogy a repülő rovarok 100%-a belerepül a NATURAL CONTROL ablakba helyezhető légycsapdába 48 órán belül.

Lakóházakban, lakásokban, gyárakban, gyakran okoz problémat az, hogy a legyek az ablak felületében gyülekeznek. Ennek az az oka, hogy az ízeltlábúakat az ablakból beárado fény vonzza. Nem egyszer akár órákon keresztül is zizegnek, nyuzsögnek, le-fel szállnak az üveg felület mentén. Az első gondolatunk rendszerint az, hogy az erre rendszeresített SWISSINNO légycsapóval elintézzük őket.

A következmény az üvegfelületen szétmaszatolt rovar maradványok és más ezzel jaró szennyeződés megjelenése lehet. A fent említett termék ezt a problémat orvosolja úgy, hogy diszkréten az ablak sarkában elhelyezve az amúgy is idegesítő rovarokat összegyűjti és a kiürítés pillanatáig eltárolja nekünk. A termék óriási előnye, hogy mérgező anyagot nem tartalmaz, környezetére ártalmatlan, megjelenését tekintve diszkrét és elegáns. Hosszú hatástartalmú akér 60 napig is kifejtheti áldásos tevékenységét az adott helyiségben. Ha a díszítő értékével elégedetlenek vagyunk, használhatjuk a termék fehér diszkrét változatat is. Így azon túl, hogy hozzájárul a rovarok ritkításához beltéren funkciót is betölthet.

Használat: Szedje le a védőpapírt a csapda hátuljáról, hogy szabaddá tegye a ragasztó csíkot. Helyezze a csapdát az ablak jobb vagy bal asló sarkába az ábra szerint. Erősen nyomja oda az üveghez, hogy jól odaragadjon. Cserélje 60 naponként vagy gyakrabban, ha a belső ragasztós felület tele lesz bogarakkal.

Típusa Ragasztócsapda