Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.325 Ft
Menny.:db

Pest-Stop átlátszó élvefogó egércsapda (1 db)

Ár:
2.325 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100001 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 24
  • a fogás jól látszik az átlátszó szerkezeten keresztül
  • háziasszonyok kedvence
  • nincs vér, nincs tetem
  • több csapda egyidejű kihelyezése javallott
  • utántölthető

Leírás és Paraméterek

Élvefogó egércsapda - a háziassszonyok kedvence, a fogás látványos, nem olt ki életet!

Egyszerű és hatásos élvefogó csapda, könnyű használat! Az egér a csapdába behatolásakor aktiválja a rendkívül érzékeny ajtózáró fület, ami ezáltal automatikusan bezáródik mögötte, amit egy a csapda felső részén található (zöld) retesz biztosít visszanyílás ellen. Az átlátszó kivitelezésnek köszönhetően azonnal látható, ha a csapda megfogta az egeret. Használata rendkívül egyszerű, biztonságos és kíméletes!

A feltüntetett ár 1db-ra vonatkozik!

Használata:

  1. Vegye le a csapdáról az első záró részét!
  2. Helyezzen a levett első részbe csalétket!
  3. Határozottan pattintsa vissza a csapdára a záró részt!
  4. Helyezze a csapdát szorosan a falsík mellé!
  5. Méregmentes csalianyag kapható hozzá, a csomag nem tartalmazza.

Miért humánusabb az élvefogó egércsapda a hagyományos egérfogónál?

Az élvefogó egércsapda a hagyományos egérfogókkal szemben nem öli meg az elkapott egeret. A nyitott csapdába az egér a saját kíváncsiságától vezérelve bemászik, majd a csapda lezárul mögötte. Az egér életben marad, hiszen nincs olyan szerkezet a csapdában, amely megölné. Az így elkapott egeret a csapdával együtt vigyük ki egy nyílt terepre (hogy a rágcsáló ne térjen vissza otthonunkba, legalább 1 kilométerre vigyük el a háztól), majd az egeret engedjük szabadon.

Az élvefogó egércsapda beüzemelése: Távolítsuk el a csomagolást az egércsapdáról, majd helyezzük a fal mellé az egerek leggyakrabban használt vonulási útvonalára. A csapdán található gombot lenyomva a csapda kinyílik és úgyis marad. Amikor az egér bemászik, a csapda lecsapódik a háta mögött, így nem tud kiszabadulni. Hogy az elfogott egér ne szenvedjen sokat, ellenőrizzük 2-3 óránként a kihelyezett csapdát, ha van benne egér, akkor fogjuk és vigyük ki a házból elereszteni. Az élvefogó egércsapdába elhelyezhetünk házi csalétket (diót, sajtkockákat, kolbászkarikát stb.) vagy pedig az egérfogóhoz külön megvásárolható kapszulás csalétket.

Miért válasszuk az élvefogó egércsapdát?

Az élvefogó egércsapda a lehető leghumánusabb megoldás a kártevő rágcsálók eltávolításának. Az egerek szinte mindent tönkre tudnak tenni ami a háztáj körül van, élelmiszert, vezetékeket egyaránt. Amellett, hogy beledézsmálnak a hidegebb időkre félretett élelmiszereinkbe, veszélyes betegségeket is terjesztenek: ilyen a fertőző agyhártyagyulladás vagy a szalmonella. A megdézsmált élelmiszerrel együtt ezek a betegségek az emberi szervezetbe is bejutnak. Az átlátszó élvefogó egércsapda használatával viszont elkerülhetjük, hogy az egerek ellepjék pincénket, padlásunkat, nem mellesleg anélkül, hogy bántani kelljen a rágcsálókat! Ugyan az átlátszó élvefogó egércsapda nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra nézve, próbáljuk úgy kihelyezni, hogy ne férhessenek hozzá, nehogy a csapda kinyíljon és kiszaladjon belőle a már megfogott egér.

Típusa Élvefogó csapda