Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tömítés

Rendezés:
355 Ft
Gyártó: Egyéb
100247 db raktáron
8.185 Ft
Gyártó: Irritec
100004 db raktáron

Öntözőrendszerünk apró, de nem elhanyagolható elemei a különböző kiegészítők. Ebben a kategóriában találhatóak meg a különböző szórófejbeállító kulcsok (Hunter rotoros szórófejbeállító kulcs, mely a PGJ és PGP Ultra szórófejekhez alkalmas), a rotátor fúvóka állító kulcsok (Hunter rotátor fúvóka szakszerű beállításához), valamint csőbilincsek többféle méretben. Az öntözőrendszer telepítésekor és tervezésekor nagy segítségünkre lehet a Rain Bird jelölő zászlója, mely a telepítési munkálatok során a tervezett szórófejek helyének megjelölésére szolgál.

Itt megtalál minden olyan apróbb alkatrészt, melyek még akár elengedhetetlenek is lehetnek egy jól működő, szakszerűen összerakott öntözőrendszerhez. Az itt található kiegészítők, kulcsok segítségével a rendszert optimalizálhatjuk, beállíthatjuk, tökéletesíthetjük, hogy a megfelelő módon működjön minden. Szórófejek esetében például, hogy a megfelelő területre szórja a fej pontosan a vizet, így az öntözés maximális mértékben hatékony és takarékos legyen.

Minden egyéb termék jó szolgálatot tehet, nem is gondolnánk, hogy mikor lesz szükségünk az itt található alkatrészekre. Ha kérdése van azt illetően, hogy hogyan tudna orvosolni egy fennálló problémát, lehet, hogy pont az itt található elemek fogják a megoldást nyújtani. Szakértő kollégáink készséggel elmagyarázzák Önnek, hogy mit hogyan csináljon a telepítés, beállítások során és ajánlanak Önnek olyan termékeket, melyekkel játszi egyszerűséggel végrehajthat bármilyen jellegű módosítást, változtatást. A nálunk dolgozó szakemberek a termékek és az öntözéstechnikai piac mély ismeretével rendelkeznek, ismerik webáruházunk teljes termékkínálatát kívülről-belülről.

Egy-egy olyan kiegészítő, mint például a szórófejbeállító kulcs esetében a termékekre és fejekre vonatkozóan rengeteg videót talál az interneten, hiszen a nagy márkák, melyeknek az alkatrészeit mi forgalmazzuk óriási háttéranyagot és tudásbázist bocsát ki az internetre, ahol tájékozódhatunk és megtanulhatjuk, hogy hogyan használjuk és állítsuk be ezeket a termékeket.

Azok a rotátorok és szórófejek, melyeket nálunk vásárol meg hosszú távon nagyban testreszabhatóvá válnak az itt található termékek által.

Áruházunkban tehát nem csak az öntözőrendszer legfontosabb alkatrészeit találja meg kedvező áron, hanem egyebek mellett a testreszabásukhoz, optimalizálásukhoz, beállításukhoz szükséges elemeket is. Válassza ki tehát az Önnek leginkább megfelelő fő alkatrészeket, majd nézzen hozzá beállító kulcsot is, vagy mi ajánlunk hozzá minden olyan kiegészítőt, mellyel feldobhatja rendszerének a paraméterezhetőségét, hatékonyságát.

Válasszon bármelyik termékkategóriából, nálunk mindegyik termék szigorú rostán megy át, mire bekerül kínálatunkba és elérhetővé tesszük azt kedves vásárlóinknak. Itt nem fog tehát rossz minőségű alkatrészt kapni, legyen szó a komolyabb, drágább, vagy az olcsóbb, kiegészítő-jellegű termékekről. Bármilyen felmerülő kérdése esetén pedig nyugodtan kérdezzen a megadott elérhetőségek valamelyikén.