Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.155 Ft
Menny.:db

Genebre karos fém golyós csap 1" BB

Ár:
4.155 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100010 db raktáron
Gyártó: Genebre
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 42
  • Golyóscsap (fém) karos BM 1"

Leírás és Paraméterek

Golyóscsap (fém) karos BM 1"

Ez a golyóscsap (fém) karos BM 1”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, de elérhető áruházunkban a golyós csapok füles változata egyaránt. Ezen felül pedig nem csak 1”-os csapokat kaphat nálunk, hanem ¾”-os csatlakozással rendelkezőket is.

A golyóscsapok abban térnek el a hengeres csapoktól, hogy míg az utóbbinak a teljes háza és belseje műanyagból készül, addig a golyós típusoknál a csap belseje minden esetben fém. Ez ellenállóbbá, masszívabbá, időtállóbbá teszi a szerkezetet és természetesen jobban bírja a nagy víznyomást is. A hengeres, műanyag csapokat főleg kerti csepegtetőrendszereknél alkalmazzuk.

Ott szakaszolunk, lezárunk, vagy bővítünk egy részt általa. A golyós csap azonban már a gerincvezeték, zóna szakaszolására alkalmas.

Ezeknek a szerelvényeknek az a funkciójuk elsősorban, hogy manuálisan, tetszés szerint lezárhatunk, vagy elindíthatunk egy részt. A víz áramlása kézzel irányíthatóvá válik, így nem függ az automata vezérlő egység működésétől és a betáplált programoktól.

A golyóscsap, és kifejezetten ezek a típusok roppant időtálló és erős szerkezetek, a spanyol Genebre vállalat gyártja és fejleszti őket. A cég globális szinten is jelen van, Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. Ez már garancia a termék minőségére, ugyanis folyamatos növekedés és megújulás jellemzi a gyártót, amely több évtizede van már jelen a piacon. A Genebre első osztályú vízipari szerelvényei egyet jelentenek a minőséggel, bátran ajánljuk a termékeiket minden kedves vásárlónknak.