Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
985 Ft
Menny.:db

Poliext KPE hollander egyenes összekötő 32 mm 1" BM

Ár:
985 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100036 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • Hollanderes összekötő 32mm x 1" BM IT

Leírás és Paraméterek

Hollanderes összekötő 32mm x 1" BM IT

Ez a Hollanderes összekötő kiváló szolgálatot tesz nekünk abban az esetben, ha 1”-os külső menetes csatlakozású mágnesszelepünket szeretnénk egy 32 mm-es KPE csőhöz csatlakoztatni.

A szerelése roppant egyszerű és kézenfekvő, gyorsan megvan. Bárki által könnyen elvégezhető, nem szükséges hozzá kertépítői előképzettség, szaktudás. Ez a termék tokos-hollandis csatlakozással rendelkezik. A belső tömítő gyűrűnek köszönhetően tartós és megbízható kötést biztosít. Mivel a vége kupakos, ezért ezt az alkatrészt a csatlakozásoknál nem szükséges teflonozni. Maga az idomtest erős műanyagból készült, mely bírja a hálózati víznyomást. Kemény polietilén az anyagösszetételét tekintve.

Ezek a hollanderes összekötők hideg vízhez valók. Szerelésük azon túl, hogy gyorsan megvan már csak azért is roppant hatékony, mert nem csak az elemek összeillesztése végezhető el gyorsan, hanem a kötés oldása is játszi egyszerűségű. Ráadásul többször is felhasználhatjuk ezt az alkatrészt, így hosszú távon tervezhet vele. 

Ez a Hollanderes összekötő 32mm x 1" BM IT termék elősegíti, hogy mágnesszelepünket, vagy szelepeinket rendezett módon telepítsük és illesszük be a rendszerbe. A megfelelő hollanderes idomok használata elengedhetetlen a rendszer esetében, ugyanis a mágnesszelepek nagyon értékes és fontos szerepet töltenek be.

Fontos a KPE csővel való összecsatlakoztatásnál, hogy a cső vége merőleges legyen és teljesen sorjamentes. Így, miután teljesen ütközésig betoltuk az illesztésnél, tökéletes, csöpögésmentes lehet az illesztés. Az 1”-os csatlakozási méret a legelterjedtebb a mágnesszelepek esetében, így a legtöbb típushoz ez az idom tökéletesen alkalmas.