Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
45.180 Ft
Menny.:db

Hunter RAIN-CLIK WRC vezeték nélküli esőérzékelő

Ár:
45.180 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100000 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 31.
Szerezhető hűségpontok: 452
  • esőérzékelő
  • vezeték nélküli
  • hunter esőérzékelő
  • rádiófrekvenciás
  • gyors aktiváció
  • akár 90 méter hatótávolság

Leírás és Paraméterek

HUNTER Esőérzékelő RAIN-CLIK WRC vezeték nélküli

A HUNTER Rain-Clik esőérzékelő vezetéknélküli, rádiófrekvenciás változata. Valamennyi veézrlő egységgel működtethető. Hatósugara a vevő egységtől számított legfeljebb 90 méter.  

Főbb jellemzők:

Vevő áramellátás: 22-28 V, 100 mA (a vezérlő transzformátorából)

Nincs szükség külön kapcsolóra: beépített áthidaló kapcsoló

Valamennyi vezérlővel működik

Rádiófrekcvenciás jelátvitel

Az öntözés leállításának ideje: 2-5 perc, köszönhetően a gyors aktiváció technológiának

Kapcsoló visszaállítás: max. 4 óra (száraz, napos időben)

Alaphelyzetbe állási idő: maximum 3 nap, napos, száraz időben

Működési hőmérséklet tartomány: 0°C - 54°C

Szellőztetőgyűrű a visszaállás késleltetésének beállításához

Ellenáll az UV sugárzásnak

Felszerelés: a HUNTER RAIN CLIK WRC vezeték nélküli esőérzékelőt felszerelhetjük akár esőcsatornára, vízvezetékre, falra, kerítésre, stb.

A HUNTER Esőérzékelő RAIN-CLIK WRC vezeték nélküli típusa nagyban megkönnyíti nekünk azt, hogy minimalizáljuk a vízfogyasztást és hatékonyabbá tegyük az öntözőrendszerünket. Mivel valamennyi Hunter kontrollerrel működik, ezért nem kell ehhez a termékhez mérten vezérlő egységet vásárolnunk. Sőt, más gyártók termékeivel is kompatibilis abban az esetben, ha zárt esőérzékelővel működnek, alapállapotban.

Az esőérzékelő szenzorok azért lehetnek nagyon fontosak, mert esős időben leállítattják az öntözést. Így nem megy fölöslegesen a rendszer és sok értékes vizet spórolhatunk meg. A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy víztakarékos öntözéstechnikai megoldásokat fejlesszen ki és gyártson. Éppen ezért mind a szórófejeik, mind a kontrollereik és így a szenzoraik is azt hivatottak elősegíteni, hogy minél kevesebb vízből minél hatékonyabban öntözhessünk. A készülék maga ráadásul igen strapabíró szerkezet, mivel ellenáll még az UV sugárzásnak is.

Ez a termék rendkívül egyszerűen felszerelhető és állítható szellőzőnyílással rendelkezik. A kikapcsolási ideje gyors, a rádiós kapcsolat pedig lehetővé teszi, hogy ne kelljen kábeleznünk a szenzor és a vezérlő automatika között. Ha tehát csak lehetetlen helyekre tudnánk telepíteni egy ilyen esőérzékelőt, akkor a rádiófrekvenciás jelátvitel miatt ez a termék kiváló választásnak bizonyulhat.

A Rain-Click technológiának nagy előnye, hogy más esőérzékelőkkel szemben ez már az esőzés legelején leállítattja az öntözést. A legtöbb hasonló termék összegyűjt egy meghatározott mennyiségű csapadékot, miután letilt, ez a készülék azonban a gyorsérzékelőnek köszönhetően már a korai fázisban aktivál. A kiszáradási idő állítható a szellőzőgyűrű segítségével. További előnye, hogy maga az érzékelő mechanizmus nem igényel különösebb karbantartást.