Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
615 Ft
Menny.:db

Hunter 10Q spray fúvóka 3 méter fix 90 fok

Ár:
615 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten, nem rendelhető
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szerezhető hűségpontok: 7
  • fix fúvóka
  • 10Q
  • 3.0m
  • 90°
  • piros

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 10Q (3,0m), 90°, piros

Fix szórásképű esőztető spray fúvóka.

Műszaki adatok:

öntözési sugár: 3,0 m (2,1 bar nyomáson)

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

öntözési szög: 90° (negyedkör)

vízfogyasztás: 1,0-1,7 liter/óra (beállítástól függ)

kilépési szög: 15°

színkód: piros

HUNTER 10Q fúvóka használata akkor jöhet szóba, ha az öntözni kívánt terület szabályos alakú, mérnökileg precízen megtervezett tégla alap vagy négyzet alakú, ahol a sarkokban is a precíz öntözést meg akarjuk oldani.

Előnye: a sarokból való öntözést szabályos formában alacsony vízigény mellett oldja meg.

Hátránya: ha a kialakított keretek, a füves terület körül a 90°-tól bármilyen formában eltérnek, akkor túlöntözés, vagy alulöntözés valósul meg. Ennek a fúvókának ott lehet még szerepe, ahol a kert kialakítása során a gyepet körülvevő terep tárgyakba valamilyen okból derékszögű beugrásokat alakítanak ki, mert ebben az esetben, csak ez a fúvóka alkalmas arra, hogy gazdaságos vízfogyasztás mellett ezt a feladatot hatékonyan megoldja.

Ez a Hunter fúvóka egyszerűen használható bármely belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal. A szórási szöget nem kell beállítanunk annak fix értéke miatt (90 fok). Az öntözési sugár csökkenthető 25%-kal a fúvóka tetején található csavar által. Ezzel azonban a szórásképet nem fogjuk megváltoztatni, így nem kell attól tartanunk, hogy lényegileg elállítjuk az alkatrészt.

Mint a Hunter fúvókák esetében általában, jelen esetben is a szóráskép egyenletes és határozott. Pontos szélekkel rendelkezik, a fúvókából egyenletes vízsugár jut ki minden oldalon. Ezáltal biztosítja tulajdonosának a termék az ideális vízmennyiséget.

Ez a HUNTER Fúvóka 10Q (3,0m), 90°, piros színkóddal rendelkezik, így a cseréje egyszerűvé válik kertünkben. A különböző színkódok által ugyanis könnyen beazonosíthatjuk, hogy melyik fúvókát akarjuk cserélni. A különböző víznyomású és szórásképű alkatrészek különböző színbéli jelölést kaptak.

A Hunter cég termékei egytől-egyig megbízhatóak és bátran ajánljuk a kínálatban szereplő bármelyik elemet vásárlóinknak. A vállalat több évtizede jelen van az öntözéstechnikai piacon és igazi világmárkáról van szó az öntözőrendszerek világában. A cég fúvókái igen víztakarékosak, ez pedig nagy előny ezen a területen. A fúvókák esetében történik ugyanis a legtöbb fejlesztés, hogy minél gazdaságosabbá és korszerűbbé tegyék ezeket az alkatrészeket. Bár látszólag egyszerű szerkezetekről van szó, sok éves mérnöki munka van azok megtervezésében, hogy a lehető legkisebb vízhasználat mellett a lehető leghatékonyabb öntözést érhessük el általuk.

Fúvóka árnyalata Piros
question_markMaximális szórási sugár 3
Szórási szög 90 fok (fix)