Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
580 Ft
Menny.:db

Hunter 15Q spray fúvóka 4,6 méter fix 90 fok

Ár:
580 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Nincs készleten, nem rendelhető
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szerezhető hűségpontok: 6
  • fúvóka
  • 15Q
  • 4,6 m
  • 90°
  • fekete

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 15Q (4,6m), 90°, fekete

HUNTER 15Q fúvóka használata akkor jöhet szóba, ha az öntözni kívánt terület szabályos alakú, mérnökileg precízen megtervezett tégla alap vagy négyzet alakú, ahol a sarkokban is a precíz öntözést meg akarjuk oldani. Előnye: a sarokból való öntözést szabályos formában alacsony vízigény mellett oldja meg. Hátránya: ha a kialakított keretek, a füves terület körül a 90°-tól bármilyen formában eltérnek, akkor túlöntözés, vagy alulöntözés valósul meg. Ennek a fúvókának ott lehet még szerepe, ahol a kert kialakítása során a gyepet körülvevő terep tárgyakba valamilyen okból derékszögű beugrásokat alakítanak ki, mert ebben az esetben, csak ez a fúvóka alkalmas arra, hogy gazdaságos vízfogyasztás mellett ezt a feladatot hatékonyan megoldja.

A HUNTER Fúvóka 15Q (4,6m), 90°, fekete színkóddal van ellátva. A színkódok nagy segítségünkre lehetnek az öntözőrendszer telepítésénél, illetve karbantartásánál, mikor az egyes fúvókákat cserélni szeretnénk. Azok segítségével ugyanis könnyedén kiszúrhatjuk, hogy milyen típusú fúvóka az, ami helyett másikat szeretnénk, a színkód jelzi nekünk az öntözési szögtartományt és sugarat.

Ez a típus szerelhető bármilyen szórófejházzal, amely belső menetes fúvókával kompatibilis. Használata és üzembe helyezése roppant egyszerű és kézenfekvő, ugyanis a szórási szöget már nem kell beállítanunk, mivel az fixen 90 fok.

Az öntözési sugarat is egyszerűen csökkenthetjük, ha a területi adottságok, a környezet azt kívánja meg. Ezt 25%-ig tehetjük meg, a fúvókának a tetején található csavar segítségével. Így a sugár változik, de mivel a termék magas minőségi sztenderdeknek felel meg, a szóráskép nem fog.

A Hunter fúvókák esetében a szóráskép egyenletes, pontos és határozott szélekkel rendelkezik. A levegőbe kijutó vízsugár minden oldalon egyenletes, az adott terület megfelelően lesz öntözve, biztosított a szükséges vízmennyiség annak teljes felületén.

Minden fúvóka-típusnál kiélezett verseny folyik a gyártók körében, hogy ki tudja a legtakarékosabb, legeffektívebben öntöző modellt piacra dobni. Az amerikai Hunter Industries prémium kategóriás gyártónak számít a területen, termékeikkel nem csak az otthoni öntözőrendszereket igyekeznek jobbá tenni, hanem nagyobb perspektívákban is gondolkoznak. Így a cég élen jár a parkok, stadionok, kereskedelmi komplexumok és golfpályák esetében használt rendszerek fejlesztésében és gyártásában.

A Hunter termékek híresek gazdaságos kialakításukról és innovatív technológiájukról. Jelen esetben azt gondolnánk, hogy a fúvókáknál egyszerű és primitív szerkezetekről van szó, azonban ezek kialakítása és megtervezése sok éves mérnöki munkát takar. A több évtizedes múlttal rendelkező Hunter Industries élen jár ebből a szempontból, öntözőrendszer alkatrészeik takarékosak és hatékonyak. Bátran ajánljuk ezt és bármelyik terméket a cégtől minden kedves vásárlónknak!

Műszaki adatok:

Egyenletes vízelosztást nyújt

Szórási távolság: 4,6 méter

Ajánlott nyomás: 2,1 bar

Fix szórási szög: 90°

Fúvóka árnyalata Fekete
question_markMaximális szórási sugár 4.6
Szórási szög 90 fok (fix)