Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
680 Ft
Menny.:db

Hunter 4A spray fúvóka 1,2 méter 25-360 fok állítható

Ár:
680 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100020 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 7
  • állítható fúvóka
  • 4A
  • 1.2m
  • 25°-360°
  • világoszöld

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 4A (1,2m), 25°-360°, világoszöld

Állítható szórásképű esőztető spray fúvóka.

Ez a HUNTER Fúvóka 4A (1,2m), 25°-360°, világoszöld színkódot kapott, ami segít nekünk a kertben beazonosítani azt, műszaki paraméterei alapján. Így a fúvókák cseréje és karbantartása rendkívül egyszerűvé válik.

A termék használata rendkívül egyszerű. Ez elmondható a Hunter Industries összes öntözőrendszer alkatrészéről, mivel a cég törekszik a közérthető, egyszerűen alkalmazható technológiák szolgáltatására a piac felé. Mivel 0-tól 360 fokig állítható a szerkezet, ezért rendkívül praktikus is. Kiválóan alkalmas kanyargós, szabálytalan területek, íves járdák öntözésére.

Mivel a fúvókának bordázott teteje van, ezért szerszám nélkül állíthatjuk azt. Ráadásul magát a szórási távolságot is csökkenthetjük, ehhez a fúvóka tetején található csavart kell eltekerni. Ezt 25%-kal tehetjük meg és a szóráskép változatlan marad. A típust nagyobb vízcseppek kibocsátására tervezték, így a szél nem fogja eltéríteni a vízsugarat.

Ez a fúvókatípus minden oldalon egyenletes vízelosztást biztosít, a terület mindenhol adekvát módon lesz beöntözve. A szennyeződés-tűrő képessége is igen jó a szerkezetnek. Jól tűri a mikroszennyeződéseket és növényi részecskéket, azonban ajánlott a tartozékként kapott szűrő alkalmazásán felül egy vagy több központi szűrőt is alkalmazni. Ezzel minimálisra csökkenthetjük annak a kockázatát, hogy a rendszer eltömődjön.

A Hunter Industries prémium kategóriás gyártónak számít az öntözéstechnika piacán és igazi “régimotoros”. Termékeiket világszerte ismerik a professzionális kertépítők és alkalmazzák kezdők és profik egyaránt. Több mint 140 országban elérhetők alkatrészeik és olyan nagyszabású rendszerek kiépítését teszik lehetővé mint a stadionok, golfpályák, kereskedelmi komplexumok, parkok stb.

Több évtizedes fennállása alatt több száz szabadalmat nyújtott már be a cég és az innováció egyik zászlóshajója a területen. Az újszerű technológiák és hatékony öntözés mellett kiemelten fontos szempont termékeik legyártásánál a víztakarékosság. A kaliforniai cég küldetésének érzi, hogy olyan termékeket gyártson, melyek a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják és a legtöbbet tudnak rajtuk spórolni a vásárlók hosszú távon. Fúvókáik, öntözőrendszer alkatrészeik rendkívül gazdaságosak és víztakarékosak.

Nem is gondolnánk, hogy a fúvókáknál milyen kiélezett verseny zajlik a gyártók között, hogy ki képes a leggazdaságosabb modellt piacra dobni. Ezek mögött az egyszerűnek tűnő szerkezetek mögött sok éves mérnöki munka áll, mire lekerülnek a gyártósorról végleges formájukban. Jelen esetben is, amellett, hogy egy megbízható és színvonalas fúvókáról van szó, víztakarékos módon is öntözi a célterületet.

Műszaki adatok:

öntözési sugár: 1,2 m (2,1 bar nyomáson)

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

öntözési szög: állítható (25°-360°)

vízfogyasztás: 0,2-3,6 liter/óra (beállítástól függ)

kilépési szög: 0°

színkód: világoszöld

Fúvóka árnyalata Zöld
question_markMaximális szórási sugár 1.2
Szórási szög 25-360 fok (állítható)