Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
770 Ft
Menny.:db

Hunter CS-530 sávszóró spray fúvóka 1,5 x 9 méter közép középről

Ár:
770 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100000 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szerezhető hűségpontok: 8
  • fix szórásképű fúvóka
  • sávöntöző fúvóka
  • centrumból
  • 1.5 x 9.1 m
  • spray fúvóka
  • cs-530

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka CS-530 - négyzet 1,5 x 9,1m centrumból

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Ezek a Hunter fúvókák szerelhetők bármely belső menetes fúvókával használható szórófejházzal. A Hunter Industries nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeik egyszerűen telepíthetők, használhatók legyenek. Éppen ezért nagy az átjárhatóság az egyes terméktípusok között és hamar belejöhetünk a rendszer karbantartásába, szerelésébe.

A HUNTER Fúvóka CS-530 - négyzet 1,5 x 9,1m centrumból típus kék színkóddal lett jelölve. Ezáltal könnyen beazonosíthatjuk a kertben, ha azt karbantartani szeretnénk, vagy cserélni egy másik elemre.

Mivel a szóráskép fix, ezért az öntözési szög nem változtatható, a szórási távolság azonban igen. Ezt a szerkezet tetején található csavar eltekerésével érhetjük el, csökkenthetjük azt 25%-kal. Így a szóráskép változatlan marad.

A terméknek igen jó a szennyeződés-tűrő képessége, azonban azt tanácsoljuk, hogy a hozzá kapott szűrőn felül alkalmazzon a rendszerben egy vagy több központi szűrőt is. Ezáltal minimalizálni tudja az eltömődés veszélyét. A termék egyaránt szerelhető Hunter PS Ultra vagy Hunter Pro-Spray szórófejházakkal.

Ez a típus egy prémium kategóriás Hunter fúvóka, melyben szakembereink abszolút megbíznak és bátran ajánlják minden kedves vásárlónknak. A cég több évtizede van jelen a piacon és innovatív megoldásaival nem követi, hanem diktálja a piaci trendeket az öntözéstechnika világában. Fennállása óta több száz szabadalmat nyújtott már be a cég, melyek egy-egy szeletében mind megreformálták az öntözéstechnikát. Legyen szó golfpályákról, stadionokról, parkokról, kereskedelmi komplexumokról vagy otthoni öntözéstechnikáról, a Hunter név egyet jelent a minőséggel a szakmában.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 9,1 m (2,1 bar nyomáson) centrumból

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 5,0 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A fix szórásképű fúvókák között speciális tulajdonsággal bíró középről öntöző, amely keskeny, tégla alakú hosszú gyepfelületek, öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.