Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
775 Ft
Menny.:db

Hunter SS-918 sávszóró spray fúvóka 2,7 x 5,5 méter oldalról

Ár:
775 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100003 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 8
  • fix szórásképű fúvóka
  • sávöntöző fúvóka
  • középről
  • 2.7 x 5.5 m
  • spray fúvóka
  • ss-918

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka - SS-918 négyzet 2,7 x 5,5m szélközépről

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Ezek a Hunter fúvóka típusok az átlagosnál is jobban tűrik a szennyezett vizet. Ajánljuk azonban, hogy a szerkezet alatt elhelyezett szűrő alkalmazásán túl használjon egy vagy több központi szűrőt is a rendszerben. Így minimalizálhatja annak a veszélyét, hogy eltömődjön az öntözőrendszer.

Ez a HUNTER Fúvóka - SS-918 négyzet 2,7 x 5,5m szélközépről típus szerelhető bármely belső menetes fúvókával használható szórófejházzal. Így nagy szabadságot kapunk a rendszer kiépítése és telepítése során. Az egyszerű kezelés, telepítés fontos szempont a Hunter Industries termékeinek fejlesztése és gyártása során. Az amerikai nagyvállalat törekszik arra, hogy a legszélesebb körben elérhetővé tegye az öntözőrendszerek kiépítését és karbantartását. Így termékeik könnyen megismerhetőek.

A szórási szög fix, azonban a szórási távolságot csökkenthetjük. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart. Ezáltal a szóráskép nem fog változni. Ezek a fúvókák optimális méretű vízcseppeket szórnak és egyenletes vízelosztást biztosítanak minden irányba. A beöntözendő területre egyenletesen fog jutni a víz.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 2,7 m x 5,5 m (2,1 bar nyomáson) szélközépről

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 6,5 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A fix szórásképű fúvókák, között speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző fúvóka, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a szórófejet is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre. Túlöntözés esetén kis mértékben (max. 25%) le tudjuk fojtani, hogy az általunk kívánt mértékben öntözzön.