Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.380 Ft
Menny.:db

Hunter PGV-100 1" mágnesszelep átfolyásszabályozó nélkül PGV-100- 24 V

Ár:
7.380 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100037 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 74
  • HUNTER Elektromágnes szelep
  • mágnesszelep
  • átfolyásszabályozó nélküli mágnesszelep

Leírás és Paraméterek

HUNTER El.mágnes szelep PGV-100 KK, 24V/AC, átfolyásszabályzó nélkül

A HUNTER PGV-100 mágnesszelep az automata öntözőrendszerek egyik kulcsfontosságú eleme.

Műszaki adatok:

Csatlakozás: mindkét végén 1" külső menetes Átfolyásszabályozó nélkül

Méretek: 13 x 11 x 6 cm (ma x ho x szé)

Átfolyó vízmennyiség: 0,7 - 454 liter/perc Ajánlott nyomástartomány: 1,4 - 10,3 bar

Szolenoid: 24V~ 50 Hz, behúzóáram: 475 mA, tartóáram: 230 mA

Ez a HUNTER El.mágnes szelep PGV-100 KK, 24V/AC, átfolyásszabályzó nélkül egy olyan típus, mely megbízható működést nyújt hosszú távon. Nagy teherbírású és mindent tud, amit a beöntözendő terület megkívánhat.

Ez a mágnesszelep olyan anyagokból készült, melyek rendkívül időtállóak és bírják a terhelést. Nem okoz gondot nekik a nagy kihasználtság hosszú éveken keresztül. Tartós PVC alapanyagból, erős membránnal és membrántámasztóval van elkészítve.

Jellemző erre a termékre, hogy a szolenoidja nagy igénybevételre lett megtervezve. Ez is hozzáad a szerkezet élettartamához. A szerkezet szilárdsága igen nagy. Rendelkezik belső kézi indítóval, valamint könnyen kezelhető maga a szelep. A szelepakna maga száraz fog maradni működés közben. A membrán része mereven alá van támasztva, így elkerüljük a meghibásodást nagy víznyomás esetén. A szolenoid és a fedél csavarja pedig biztosítva van kiesés ellen, így mikor karbantartjuk, állítjuk az alkatrészt, ezek az elemek nem fognak elveszni.

A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat kiemelten fontosnak tartja a megbízhatóság és hosszú távon stabilan működő öntözőrendszer alkatrészek fejlesztésén és gyártásán túl azt a szempontot, hogy a termékeik egyszerűen kezelhetőek, telepíthetőek és karban tarthatóak legyenek. Minden egyes termékükhöz masszív háttéranyag elérhető az interneten mind írásos dokumentáció, mind pedig bemutató- és oktató jellegű videó formájában. Ez is azt jelzi, hogy a cég komolyan veszi a vásárlói elégedettséget és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a visszajelzések alapján egyre tökéletesebb rendszer elemeket hozhasson létre. A világ minden táján elterjedtek a termékeik és igen elégedettek velük a vásárlók, akiket egyébként a cég inkább partnerként kezel.

A folyamatos innováció és megújulás jellemzi a céget. Több száz szabadalmat nyújtott már be sok évtizedes fennállása alatt, mérnökeik arra törekednek, hogy a lehető legvíztakarékosabb és leginkább időtálló termékeket hozzák létre. A vállalat elkötelezett híve a víztakarékos megoldásoknak és környezettudatos öntözéstechnikának. Éppen ezért minden alkatrészük úgy van kialakítva, hogy a legtöbb maradhasson hónap végén a zsebünkben, minimalizálva a vízfogyasztást.

A mágnesszelepek, mint a rendszer lelke, különösen fontos szerepet töltenek be abban, hogy az öntözés víztakarékos legyen. Ha ugyanis meghibásodnak, nagyon sok értékes víz mehet pocsékba, mert a szelep nem zár rendesen. Éppen ezért érdemes ezeket a termékeket választani.