Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.690 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP Side Strip 1,5x9,1 méter sávszóró

Ár:
3.690 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100014 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 37
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP Side Strip
  • MPSS530
  • 1.5x9.1 m
  • barna
  • víztakarékos fúvóka
  • sávszóró fúvóka a sáv széléről

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP Side Strip

HUNTER Rotator MP Side Strip speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek, öntözését hivatott megoldani, középről öntözve. Ügyeljünk arra, hogy a HUNTER Rotator MP Side Strip fúvókát is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségre, úgy hogy a másik szórófej vele szemben átellenesen helyezkedik el. Alkalmas 1,5 x 9,1 méter méretű téglalap alakú terület öntözésére. Speciális sávszóró fúvóka a sáv széléről.

A HUNTER Rotátor MP Side Strip modell a Hunter MP rotátorok családjának tagja. Ez a sorozat forgó vízsugarakat kibocsátó fúvókákból áll, melyek egyedülálló változó kilépőszögűek és kimagaslóan egyenletes öntözést valósítanak meg. A piacon elérhető termékek közül ezek a modellek csúcskategóriát képviselnek ami a gazdaságosságot és egyenletes csapadékelosztást illeti.

Úgy lett kialakítva ez a rotátor, hogy bármely belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal kompatibilis. A hagyományos spray típusú fúvókákhoz képest ezek a rotátortípusok kevesebb mint 50%-kal kevesebb vízből megoldják az öntözést. Mivel kevesebb vizet fogyasztanak, ezért több szórófejet helyezhetünk el egy adott körön belül. Így a megszokottnál is nagyobb területeket öntözhetünk alacsony vízigény mellett. Ez azért is fontos az öntözőrendszerek kiépítésénél, mert kevesebb mágnesszelepre lesz szükségünk és kisebb vezérlőegységre.

A szórási távolságot a legtöbb Hunter Industries által gyártott fúvókához és rotátorhoz hasonlóan itt is akár 25%-kal csökkenthetjük. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart, a speciális Hunter kulcs segítségével. Ezzel azonban a szórás képén nem fogunk változtatni.

Ez a rotátortípus a barna színkódot kapta. Minden hasonló termék rendelkezik egy egyedi színkóddal, ami jelzi nekünk annak öntözési tulajdonságait, műszaki adatait. Így könnyen beazonosíthatjuk a kertben az egyes modelleket és a karbantartásuk, cseréjük rendkívül felgyorsul és leegyszerűsödik.

A Hunter Industries rotátorai az innováció csúcsát képezik a cégen belül. Többsugaras és többszintes öntözési technika alkalmazásával diktálja a piaci trendeket a típus gazdaságosságot és egyenletes vízelosztást illetően.

Bátran ajánljuk ezt a terméket és minden hasonló Hunter alkatrészt kedves vásárlóinknak, azok telepítése rendkívül egyszerű és hosszú távra lettek tervezve. Az interneten masszív terméktámogatást tesz elérhetővé a cég napról-napra, mely alapján mi magunk is képessé válunk arra, hogy kiépítsük öntözőrendszerünket, vagy csak egyszerűen karbantartsuk annak egyes elemeit.

Műszaki adatok:

Szín: barna

Öntözési sugár: 1,5 x 9,1 m (25%-kal csökkenthető), a sáv jobb oldali éle állítható

Kijuttatott vízmennyiség: 0,72 - 0,97 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 12 mm/óra

Telepíthető egy zónán belül az alábbi HUNTER MP Rotator fúvókákkal: MP1000, MP2000, MP3000