Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.575 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP1000 210-270 fok 2,5-4,5 méter

Ár:
3.575 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100007 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP1000
  • 2.5-4.6 m
  • 210°-270°
  • világoskék
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 210° - 270°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarlóvá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedetségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba könnyen beszerelhető. Ma már kijelenthetjük, hogy a házi kertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ez a HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 210° - 270° műszaki adatokkal rendelkezik. Tehát a szórás távolsága állítható, 2,5 méter és 4,6 méter között. Ezt úgy tudjuk beállítani, hogy a szerkezet tetején található csavart eltekerjük. Ezzel azonban a szóráskép nem fog változni.

A Hunter MP rotátorok forgó vízsugaras, változó kilépési szögű öntözőfejek. Ezek a modellek rendkívül kis vízfogyasztásúak és alacsony intenzitáson működnek. A piacon kapható egyik legegyenletesebb csapadékelosztást biztosítják. Akkor ajánljuk ezeket a típusokat és konkrétan ezt a modellt, ha a rendelkezésre álló víz viszonylag kevés, valamint a már kiépített rendszer száraz foltokat hagy az öntözés befejeztével.

A szórási távolság eléréséhez szükségünk lesz azonban a megfelelő víznyomásra és elegendő vízhozamra. Ez a rotátor világoskék színkódot kapott, ami könnyen beazonosíthatóvá teszi a terméket a kertünkben. A fúvókák és hasonló termékek mind színkódot kapnak, legyen szó a Hunter vagy a Rain Bird termékeiről. Így karbantartásuk, cseréjük rendkívül egyszerűvé válik és gyorssá.

Ez a rotátortípus kompatibilis Hunter PS Ultra, illetve Hunter Pro-Spray szórófejházakkal is. Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kezdő és professzionális kertépítőnek. A Hunter Industries prémium kategóriás gyártónak számít az öntözéstechnika területén, szakembereink abszolút megbíznak az általuk képviselt színvonalban.

Műszaki adatok:

Szín: világoskék

Öntözési sugár: 2,5 - 4,6 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 210-270°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,61 - 3,25 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 14 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,4 m (2 bar nyomáson)