Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.575 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP1000 90-210 fok 2,5-4,5 méter

Ár:
3.575 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100054 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP1000
  • 2.5-4.6 m
  • 90°-210°
  • bordó
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 90° - 210°

A Hunter MP Rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerünket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarló vá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedetségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP Rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba können beszerelhető. Ma már kijelenthetük, hogy a házikertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

A HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 90° - 210° típus kevesebb mint fele annyi vízmennyiségből képes megoldani az öntözést, mint a hagyományos szórófej típusok. A Hunter Industries csúcstermékeinek számítanak ezek az öntözőrendszer alkatrészek, hiszen a legeffektívebb és legtakarékosabb öntözést valósítják meg a kertünkben.

A Hunter folyamatosan törekszik az olyan innovatív megoldások kifejlesztésére, melyek által minél kevesebb vízből a lehető legeffektívebb öntözést érhetjük el. Fennállása óta a kaliforniai öntözéstechnikai vállalat több száz szabadalmat jegyzett be, melyek egy-egy szeletében mind megreformálták az öntözéstechnika ipart.

Ez a rotátor modell állítható szórási távolsággal rendelkezik, 2,5 méter és 4,6 méter között. Ezt úgy állíthatjuk be, hogy a szerkezet tetején található csavart eltekerjük. Ezáltal azonban a szóráskép nem fog változni, prémium kategóriás elemről van szó.

Az öntözési szög is állítható, 90 fok és 210 fok között. Ezek a rotátorok rendkívül jól ellenállnak a kosznak, szennyeződéseknek. A vízben rengeteg mikroszennyeződés, homokszemcse és növényi részecske áramlik, melyek eltömíthetik az öntözőrendszer érzékenyebb pontjait. Túl azon azonban, hogy ez az elem rendkívül jól bírja a szennyezett vizet, azt ajánljuk, hogy építsen be rendszerébe egy vagy több központi szűrőt is. Ezáltal minimalizálhatja az eltömődés veszélyét a rendszer adott pontjain.

Műszaki adatok:

Szín: bordó

Öntözési sugár: 2,5 - 4,6 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 90-210°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,61 - 1,89 liter/perc

Ajánlott nyomás: 2,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 14 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,4 m (2 bar nyomáson)