Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.545 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP2000 210-270 fok 4-6,7 méter

Ár:
3.545 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100016 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP2000
  • 4.9-6.4 m
  • 210°-270°
  • zöld
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 210° - 270°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedettséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarlóvá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedettségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba könnyen beszerelhető. Ma már kijelenthetjük, hogy a házi kertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ezek a Hunter Industries által fejlesztett és legyártott rotátorok speciális szórófejeknek számítanak, melyek méretre kicsik és forgó mozgásukkal rendkívül egyenletesen öntözik be az adott területet. A legfőbb előnye ezeknek a szerkezeteknek, hogy rendkívül alacsony a vízfogyasztásuk. Ezáltal többet spórolhatunk meg és kisebb ökológiai lábnyomot hagyhatunk az öntözés során.

Ez a HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 210° - 270° zöld színkódot kapott. A különböző színkódok segítenek nekünk a Hunter rotátorok és fúvókák esetében, hogy könnyebben beazonosíthassuk az alkatrészeket a zöld fűben. Ezáltal karbantartásuk és adott esetben cseréjük rendkívüli módon felgyorsul és leegyszerűsödik.

Ezekkel a termékekkel sokkal kevesebb zónával öntözhetjük be ugyanazt a területet, a kertet. Hatékonyabb ilyen szempontból, mint a spray szórófejek, ráadásul kevesebb mint a fele a vízigényük. E miatt a kis fogyasztás miatt még akkor is használhatók, ha csupán kevés víz áll rendelkezésre a kertben. Ezen felül pedig az egyenletes csapadékelosztás miatt kicserélhetjük velük rosszul működő spray szórófejeinket is, melyek öntözés után száraz foltokat hagynak a kertben.

Bátran ajánljuk ezt a típust, szakembereink elkötelezett hívei a Hunter minőségnek és világszínvonalnak. 

Műszaki adatok:

Szín: zöld

Öntözési sugár: 4,9 - 6,4 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 210-270°

Kijuttatott vízmennyiség: 1,18 - 6,4 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 1,7 - 3,8 bar Csapadékintenzitás: 9 - 13 mm/óra A vízsugár legmagasabb pontja: 1 m (2 bar nyomáson)