Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.575 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP2000 90-210 fok 4-6,7 méter

Ár:
3.575 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100056 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP2000
  • 4.9-6.4 m
  • 90°-210°
  • fekete
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 90° - 210°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarlóvá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedettségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba könnyen beszerelhető. Ma már kijelenthetjük, hogy a házi kertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

A HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 90° - 210° műszaki adatokkal rendelkezik. Tehát a termék szórási távolsága 4,9 és 6,4 méter között állítható. A távolság beállítása roppant egyszerű, csupán a szerkezet tetején található csavart kell eltekernünk. Így a maximális távolság 25%-kal csökkenthető anélkül, hogy változtatnánk ezzel a szórásképet. Ez így van a Hunter Industries fúvókái és rotátorai esetében.

Ez az MP rotátor rendkívül egyenletes vízelosztást biztosít. A piacon kiemelkedő a csapadékelosztásának az egyenletessége, akkor tudjuk javasolni, ha a jelenlegi öntözőrendszere az öntözés befejeztével is hagy száraz, illetve szárazabb foltokat.

A kívánt öntözési távolság eléréséhez szükség lesz a megfelelő víznyomásra és vízhozamra. Ezek a Hunter rotátorok a legeffektívebben és legköltséghatékonyabban, víztakarékosabban öntöző alkatrészek közé tartoznak. Több szinten öntöz és több pályán, mely innovatív technológiának számított a piacon bevezetésekor. Az amerikai öntözéstechnikai vállalat folyamatosan törekszik arra, hogy ilyen és ehhez hasonló újszerű, modern technikákkal megreformálja az öntözőrendszereket. Így a cég az egyik legvíztakarékosabb alkatrészeket gyártó cég a piacon, mely küldetésének is érzi, hogy fenntartható rendszereket hozzon létre.

Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak. Az üzembe helyezése és karbantartása rendkívül egyszerű és kézenfekvő. A Hunter törekszik arra, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegye az öntözéstechnikát.

Műszaki adatok:

Szín: fekete

Öntözési sugár: 4,9 - 6,4 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 90-210°

Kijuttatott vízmennyiség: 1,18 - 6,4 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 1,7 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 13 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 1 m (2 bar nyomáson)