Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.545 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP3000 210-270 fok 6.7-9,1 méter

Ár:
3.545 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100013 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP3000
  • 7.6-9.1 m
  • 210°-270°
  • sárga
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP3000 7,6-9,1m, 210° - 270°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarló vá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedetségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba können beszerelhető. Ma már kijelenthetük, hogy a házikertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ez a HUNTER Rotátor MP3000 7,6-9,1m, 210° - 270° -ig terjedő szögben állítható öntözést biztosít. A szórófej mérete kicsi, a víz szórása pedig rendkívül egyenletes ezeknél a termékeknél. A kategória egyik legegyenletesebb csapadékelosztását biztosítja a Hunter rotátor termékcsalád.

Legfőbb előnye ezeknek a rotátoroknak a rendkívül alacsony vízfogyasztás. Ezáltal sokat spórolhatunk az öntözés folyamán, valamint kisebb ökológiai lábnyomot is hagyunk magunk után. Ezekkel az alkatrészekkel sokkal kevesebb zónával öntözhetjük be az adott kertet, területet a spray szórófejekhez képest.

Különösen ajánljuk ezt a terméket akkor, ha a rendelkezésre álló vízmennyiség kevés, illetve ha fel akarjuk újítani, korszerűsíteni szeretnénk a már elavult, rosszul működő spray szórófejes öntözőrendszerünket. Ha a spray szórófejek esetleg száraz területeket hagynak az öntözés után, a váltás ezekre a rotátorokra ideális lehet.

Ezek a rotátorok önállóan nem funkcionálnak, szükséges hozzájuk egy szórófejház. Bátran ajánljuk tehát ezeket a termékeket minden kedves vásárlónknak, legyen kezdő vagy professzionális kertépítő. 

Műszaki adatok:

Szín: sárga

Öntözési sugár: 7,6 - 9,1 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 210 - 270°

Kijuttatott vízmennyiség: 2,63 - 16,07 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 10 - 13 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 2 m (2,8 bar nyomáson)