Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.540 Ft
Menny.:db

Hunter MP Rotator MP800SR 360 fok 1,8-3,5 méter

Ár:
3.540 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100002 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 36
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP800SR
  • 1.8-3.5 m
  • 360°
  • lime zöld
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP800SR 1,8-3,5m, 360°

A HUNTER MP Rotator forgó vizsugaras fúvókájának ezen speciális típusa kis távolságra dolgozik és emellett rendkívül víztakarékos. Ez azt jelenti, ha hasonló távolságban eddig spray fúvókát használtunk és ezt kicseréljük MP Rotator fúvókára, vízmegtakarítást érhetünk el. Ennek a fúvókának a szórási szöge 360°, ami azt jelenti, hogy tetszőlegesen állítható szögben képes dolgozni az adott mérettartományon belül. Feltétlenül ügyeljünk arra, hogy párban telepítsük.

A HUNTER Rotátor MP800SR 1,8-3,5m, 360° típus több-sugarú és pályás öntözést tesz lehetővé kisebb területeken. Úgy szórja a vizet a rotátor, hogy az ellenáll a szélnek. Akkora vízcseppeket szór és olyan módon, hogy a szél nem fogja elfújni a vizet öntözés közben, így a célterületet ezek a termékek tökéletesen beöntözik. Pontosan annyi csapadékot juttat a fűre, amennyire a növényzetnek szüksége van.

Ezek a rotátorok masszívan ellenállnak a kosznak és a mikroszennyeződéseknek. Ezáltal a termék által tehát kis területeken is rendkívül effektíven és víz- és költséghatékonyan tudunk öntözni. Köszönhetően a technológiai innovációnak és szabadalmaknak, melyet ez az alkatrész magába foglal.

A Hunter Industries mindig is az éllovasai közé tartozott a víztakarékos öntözőrendszereknek. Fejlesztéseik fő szempontja a megbízhatóság és a legmagasabb elvárt színvonal mellett a gazdaságosság és a fenntarthatóság. A kaliforniai cég tisztában van a fokozódó szárazsággal, ami a világon egyre inkább teret hódít, éppen ezért az olyan irányú fejlesztéseik, melyeknek köszönhetően ilyen termékek jönnek létre, nagyban hozzásegítenek minket ahhoz, hogy takarékosan öntözzünk. Ezek a rotátortípusok kevesebb mint a felét használják annak a vízmennyiségnek, mint a tradícionális szórófejek.

A színkódnak köszönhetően könnyű felismerni a kertben. Cseréje, karbantartása ezáltal szintén egyszerűvé válik.

Bátran ajánljuk tehát ezt a terméket minden kedves vásárlónknak. Öntözőrendszer tudástól és kertépítői előképzettségtől függetlenül, a Hunter Industries termékeit rendkívül egyszerű üzembe helyezni, karbantartani és használni. Ráadásul prémium kategóriás gyártóról van szó, aki már sok évtizede jelen van a piacon és termékei a világ minden pontján keresettek és elismertek.

Műszaki adatok:

Szín: lime zöld

Öntözési sugár: 1,8 - 3,5 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 360°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,64 - 3,71 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 18 - 27 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,4 m (2 bar nyomáson)