Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
905 Ft
Menny.:db

Hunter PSU spray szórófej 10 cm kiemelkedés 1/2" BM

Ár:
905 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100045 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • Szórófej PSU 10cm kiemelkedés
  • fúvóka nélkül

Leírás és Paraméterek

HUNTER Szórófej PSU-04 10cm kiemelkedés, 1/2", fúvóka nélkül

A HUNTER PS Ultra szórófejház a Hunter termékcsaládba a PS szórófej utódjaként került be. Ezen új termék a régi PS szórófej hiányosságait kívánja kiküszöbölni. Alapvető különbség, hogy a HUNTER PS Ultra esetén a fúvókát könnyedén ki tudjuk cserélni, míg ez a PS-nél nem volt lehetséges. A két termék közti folytonosságot az a lehetőség teremti meg, hogy a régi PS szórófejeket könnyedén ki tudjuk cserélni, méghozzá úgy, hogy a házat a talajban hagyva a középső rész cseréjét valósítjuk meg. A HUNTER PS Ultra szórófej esetében az átmosatást egy könnyen kihúzható fehér kupak teszi lehetővé. A sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban minthogy a HUNTER Pro-Spray szórófejházhoz hasonlón itt is a gyártó által rendelkezésünkre álló összes belső menetes állítható vagy fix szórásképű fúvókával együtt szerelhető, valamint akár működés közben is állítható.

Műszaki adatok:

PSU-04

Csatlakozás: 1/2" belső menetes

Kijuttatott vízmennyiség: max. 0,4 liter/perc (fúvókától függ)

Öntözési sugár: fúvókától függ

Öntözési szögtartomány: fúvókától függ

Nyomástartomány: 1,0 - 4,8 bar

A vízsugár kilépési szöge: fúvókától függ

Ez a HUNTER szórófej PSU-04 10cm kiemelkedés, 1/2", fúvóka nélkül olyan termék, mely vékonyított kivitelezéssel rendelkezik. Olcsó szórófejháznak mondható, ám a Hunter márkanévhez hű maradva egy kiváló, megbízható termék, mely hosszú távon fogja ellátni öntözéstechnikai feladatait.

Már a Hunter PS szórófejek is legendás és jól bevált típusnak számítottak, ez pedig korszerű utódként továbbfejlesztette és kiegészítette annak előnyeit. Mivel a szórófejháznak az alsó része változatlan, ezért elégséges csak a belső részt kicsavarni, így megússzuk a földmunkát is.

A tömítés is korszerűbb lett a Hunter szórófej PSU esetében, így elmondható, hogy hosszabb élettartamra számíthatunk jelen esetben, valamint a visszahúzódás is biztonságosabbá vált.

A vékony kivitelezés miatt kisebb lett az átmérő, így a fúvóka közelebb került a szegélyhez. További előnye ennek a terméknek, hogy az ívek kiindulópontja (a szórásnak a kezdőiránya) játszi egyszerűséggel állítható, valamint ott is marad. Továbbá pedig utólag visszafolyásgátló szelepet is beépíthetünk, mindezt bontás nélkül.

A Hunter szórófejek PSU változata tehát egy korszerű, innovatív technológiát alkalmazó termék együttes, mellyel probléma-mentesen és gazdaságosan öntözheti be a kerti gyepet, növényeit. Bátran ajánljuk minden kezdő és professzionális kertépítőnek!