Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
139.215 Ft
Menny.:db

Hunter Hydrawise HC 1201i öntözőrendszer vezérlő beltéri wifi-s

Ár:
139.215 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100000 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2024. július 18.
Szerezhető hűségpontok: 1393
 • HUNTER vezérlő Hydrawise PRO-HC
 • 12 körös
 • Kültéri
 • Okos vezérlő
 • Gyors és egyszerű használat
 • Könnyű beállítás
 • Távoli elérés, Wi-Fi,
 • Színes érintőképernyő

Leírás és Paraméterek

HUNTER vezérlő Hydrawise PRO-HC Wifi alapú 12 körös beltéri

A Hydrawise PRO-HC Wi-Fi-s öntözésvezérlő a jövőt hozza el az otthonába. Hydrawise 12 zónás internet alapú vezérlőautomata, beltéri kivitel. Wi-Fi hálózatra felcsatlakoztatható, így távolról, internet kapcsolattal rendelkező mobil eszközről is monitorozhatóak, illetve módosíthatóak a beállítások. Tartsa kézben az öntözőrendszere vezérlését, bármikor és bárhonnan. Kevesebbet kell a karbantartókat felhívnia, ha az öntöző rendszerét távolról is kézben tudja tartani a telefonjáról, a táblagépéről vagy a számítógépéről, az időponttól és a helytől függetlenül.

A távvezérlés hatékonyságának növelésére használja az alkalmazást.

Könnyen használható, kényelmes és nagyon rugalmas vezérlő. Teljesen személyre szabható, így a saját kertje igényeit szem előtt tartva állíthatja be a legmegfelelőbb öntözést. A zónáknak egymástól független indítási időpontokat adhatunk meg. Minden zónán beállítható külön-külön a talaj típusa és az öntözött növényzet, így egyszerűen beállítható az optimális öntözési idő.

Megfelelő internetkapcsolattal a világon bárhol elérhető, ellenőrizhető, módosítható. Teljes hozzáférés akár több ezer kilométer távolságból is. Vezérelhető okostelefonról, táblagépről, de akár számítógépről is. Az ingyenesen letölthető mobil alkalmazás átlátható, egyértelmű információkkal segíti a programozást, de a nagy méretű érintőképernyővel közvetlen a vezérlőn is beállíthatunk mindent. A Hydrawise képes a környező meteorológia állomások (repterek, magánállomások) adatait figyelembe véve megtervezni az öntözést. Ingyenesen csatlakozik bizonyos állomásokhoz és a begyűjtött adatok alapján szabályozza a teljes öntözőrendszert. Az intelligens öntözés segítségével energiát és vizet takaríthatunk meg.

Példák az intelligens öntözés beállítható feltételeire:

– ne legyen öntözés, ha a szél > 30 km/h;

– ne legyen öntözés, ha az előrejelzés szerint az eső valószínűsége > 80%;

– legyen az öntözés 30%-kal rövidebb, ha a mai előrejelzés szerinti hőmérséklet < 14°C;

Példák a speciális, kiegészítő funkciókra:

– napló és naptár vezetése a teljes öntözésről;

– SMS értesítés, ha a vízhasználat átlépi a zóna beállított alsó vagy felső küszöbét (például dugulás, eltömődés, vagy csőtörés);

– összesített vízhasználat akár 30 napra;

– zónánkénti vízhasználat;

– utóbbi funkciókhoz kiegészítő vízmérő szükséges.

Wi-Fi kapcsolat

A világon bárhol elérhető a vezérlő okostelefonról, vagy tabletről, ahol van internetkapcsolat. Bármelyik közeli meteorológia állomás adatait felhasználhatja az öntözés tökéletesítéséhez. Bárhonnan elérhető Webböngészőből, Android és iOS rendszerű telefonokról a világ bármely pontján elérhető (internet kapcsolat szükséges). SMART öntözés Az öntözés személyre szabható és maximálisan takarékos. Érintőképernyő Nagy méretű kijelző, könnyebb kezelés. Teljes öntözésiidő-kalkuláció Tényleges vízfogyasztás számlálása SMS értesítés Ha a vízátfolyás eltér a zónánként előre beállított értéktől (alacsonyabb, magasabb) telefonos értesítés érkezik. Zónánkénti független indítás A Hydrawise-hoz több érzékelőt is kapcsolhatunk

Két érzékelő is kapcsolható a vezérlőhöz. Az érzékelőket az öntözési körökhöz külön-külön is programozhatjuk. 

A napok szabadon választhatók ki: a hét tetszőleges napjai, a naptár szerinti páros vagy páratlan napok, vagy a legfeljebb 31-naponként ismétlődő ciklusok szerint.

Méretek: – magasság: 23,0 cm – szélesség: 25,1 cm – mélység: 10,1 cm

Műszaki jellemzők:

 • Típus Beltéri
 • Zónák száma 12
 • Vezérlés érintőképernyőn keresztül
 • Bővíthető Igen
 • Tápfeszültség 230 V AC
 • Kimeneti feszültség 24 V DC