Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
420 Ft
Menny.:db

Hunter visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Ár:
420 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100131 db raktáron
Gyártó: Hunter
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 5
  • visszafolyásgátló
  • megakadályozza a víztócsákat
  • 3.0 m szintkülönbségig
  • HUNTER PRO-SPRAY szórófejházba

Leírás és Paraméterek

HUNTER Visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez

Visszafolyásgátló, mely bármely méretű HUNTER Pro-Spray szórófejházba könnyedén beszerelhető. A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Ez a Hunter visszafolyásgátló visszacsapó szelepnek is nevezhető. Kertünk lejtős területein célszerű alkalmazni és egészen pontosan 3,0 méter szintkülönbségekig hatékony. Mivel megakadályozza a tócsák állandó jellegű kialakulását a szórófej körül, ezért elkerüljük az állandóan nedves területeket.

Ennek a terméknek a telepítése nem igényel külön földmunkát. Egyszerűen kivesszük a Pro-Spray szórófej belsejét, a kiemelkedő rész talpába beillesztjük a terméket. Utólag is könnyedén beilleszthető a beépített szórófejbe, akár percek alatt.

Nagy előny még a Hunter visszafolyásgátlók esetében, hogy nem megy kárba semennyi víz sem az öntözés végeztével. Így takarékossági szempontok alapján is előnyös elgondolkodni ennek a terméknek a megvásárlásán és telepítésén.

A Hunter Pro-Spray termékcsalád egy kiváló szórófej-csoport, mely rendkívül takarékos és innovatív megoldást kíván kertünk öntözésére. Éppen ezért ajánljuk, hogy tegye még hatékonyabbá rendszerét ilyen és ehhez hasonló elemekkel.

Ez a HUNTER visszafolyásgátló Pro-Spray szórófejhez, azon belül több típushoz is alkalmazható, mind a 10 cm-es (4”), 15 cm-es (6”) és 30 cm-es (12”) típusokhoz.