Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egér ellen - a rések védelme

A padló repedései és a falak rései bejutási pontokká válhatnak egerek, patkányok, bogarak, csigák, bogarak és más kártevők számára. Ezért azokat azonnal le kell zárni, hogy megakadályozzuk az egerek és más kártevők bejutását. Ha egy ceruzát át tud tolni egy lyukon, akkor egy egér is képes lesz ott átjutni. 
Rendezés:

Gyakori kérdések az egerek házba jutásának megelőzése kapcsán

Mikor jutnak be az egerek jellemzően a lakásokba?

Az egerek gyakran keresnek menedéket a lakásokban, amikor az időjárás hűvösebbé válik, általában ősszel, hogy elmeneküljenek a hideg elől és táplálékforrásokat találjanak.

Hol jutnak be az egerek jellemzően a lakásokba?

Az egerek a legkisebb réseken is képesek átpréselődni, és ismert, hogy a falakon, padlókon és alapokon lévő repedéseken, ablakokon vagy mennyezeteken lévő réseken, csatornavezetékeken, vízelvezető csöveken, sőt még a közművezetékek és szellőzők nyílásain keresztül is bejutnak az otthonokba.

Hogyan lehet acélgyapotot használni az egerek behatolásának megakadályozására?

Az acélgyapot (acélhuzal vagy -gyapot) nagyon hatékony anyag az olyan lyukak és rések elzárására, amelyeken keresztül az egerek bejuthatnak, mivel az egerek nem képesek átrágni magukat a kemény, éles szálakon. Az acélgyapot egérbiztosításhoz való használatához azonosítsa a lehetséges bejutási pontokat, és tömje ki őket szorosan az acélgyapottal. Gyakran tanácsos tömítőanyaggal vagy habszivaccsal együtt használni, hogy a rések biztonságosan lezáruljanak.