Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egér ragasztócsapdák

Az egérfogó ragasztócsapdák erős ragasztófelülettel készültek, hogy biztonságosan csapdába ejtsék az egereket. A könnyen felállítható és minimális karbantartást igénylő ragasztócsapdák ideális választás a rágcsálók elleni védekezés gyors és hatékony megközelítéséhez.
Rendezés:

Gyakori kérdések az egérfogó ragasztócsapdákkal kapcsolatosan 

Hogyan működnek az egérfogó ragasztócsapdák?

Az egérfogó ragasztócsapdák úgy működnek, hogy erős ragasztóanyaggal csapdába ejtik az egereket, amelyek átsétálnak rajtuk. A ragasztó mozdulatlanná teszi az egeret, megakadályozva a szökést.

A ragasztócsapdák biztonságosan használhatók háziállatok és gyermekek közelében?

Bár a ragasztócsapdák általában biztonságosak, háziállatok és gyermekek közelében óvatosan kell használni őket, mivel a szőrhöz és a bőrhöz tapadhatnak. A legjobb, ha a háziállatok és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen helyezzük el őket.

Hogyan szabaduljak meg a ragasztócsapdán fennakadt egértől?

Viseljen kesztyűt, és a ragasztócsapdát a csapdába esett egérrel együtt tegye egy zacskóba, hogy aztán megsemmisíthesse. Fontos, hogy ellenőrizze a helyi előírásokat a rágcsálótetemek megfelelő kezelésére vonatkozóan.

A ragasztócsapdák patkányok esetében is használhatóak?

Igen, kaphatók nagyobb méretű ragasztócsapdák, amelyek patkányok csapdázására is alkalmasak. A patkányok azonban erősebbek, és speciálisan kialakított, erősebb ragasztóval ellátott csapdákat igényelhetnek.

Meddig maradnak hatékonyak a ragasztócsapdák?

A ragasztócsapdák hatékonysága a környezettől függően változhat, de jellemzően hónapokig is kitartanak, ha nem kerül por és törmelék. jellemzően azonban ennél jóval rövidebb ideig kell ezeket használni, ha megfelelő helyen vannak kihelyezve. Mindig cserélje ki a ragasztócsapdát, ha egy rágcsálót csapdába ejtett.