Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
850 Ft
Menny.:db

Poliext KPE könyök idom 32 mm 32 mm

Ár:
850 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100230 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 9
  • Könyök idom
  • 32 mm x 32 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök 32mm x 32mm

A KPE könyökök a víz útjának elfordítására szolgálnak. Ennek nagy hasznát vehetjük például a KPE csőhálózat esetén. Számos oka lehet annak, hogy 90 fokban el kell irányítanunk a vizet az egyik irányba, ez mind kirajzolódik a kert öntözőrendszerének felülnézetes tervrajzából.

Ez a termék 32 mm-es KPE csöveket képes összekapcsolni egymással. Azonban ha az egyik cső 32 mm-es, a másik pedig ennél kisebb, vagy egy olyan elem a következő, mely ettől eltérő fizikai paraméterekkel rendelkezik, arra is van megoldás, ugyanis öntözőrendszer áruházunkban megtalálhatóak az olyan átmenetek, melyek segítségével különböző átmérőjű elemeket köthet össze, csatlakoztathat egymáshoz precízen, illetve olyan könyökök is megtalálhatóak nálunk, melyeknek különböző végeik vannak.

Ez a KPE könyök 32mm x 32mm-es fizikai paraméterekkel rendelkezik, tehát ez a nagyobb típusú KPE könyök, melyet nálunk megvásárolhat. Ugyanígy elérhető ebben a termékkategóriában még a 25mm x 25mm-es változat. Mindenesetre érdemes megjegyezni az öntözőrendszer telepítésével kapcsolatban, hogy érdemes mind a KPE csőhálózatot, és az idomokat is átmérőben kicsit túlméretezni, hogy jobban bírja a terhelést a rendszer hosszú távon.

Ettől függetlenül biztos lehet benne, hogy ezek az alkatrészek nem fognak elrepedni, megsérülni, hiszen roppant erős polipropilénből, poliacetálból készülnek. A gyártó leírása alapján elviselik akár a 10 - 16 bar-os nyomást is, mely tökéletesen elégséges egy kerti használatú öntözőrendszerhez.

A szerelése is roppant egyszerű ennek az elemnek, azt érdemes csupán megjegyezni, hogy jó erősen húzzuk meg a csatlakozást, akár még svéd fogóval is, hogy egészen biztosan csöpögésmentessé váljon a rendszer. Egyébként az elemek és a KPE idomok csövekkel való csatlakoztatása általánosságban véve roppant egyszerű, nem igényel kertészeti előképzettséget, szakértelmet.