Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
445 Ft
Menny.:db

Poliext KPE könyök idom 25 mm 1" KM

Ár:
445 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100012 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 5
  • Könyök idom
  • 25 mm x 1″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök KM 25mm x 1"

Ez a termék külső menetes, tehát belső menetes elemekhez csatlakoztathatjuk, valamint egy 25 mm-es KPE csőhöz. A KPE könyökök rendkívül széles körben felhasználhatóak és nagyon sok esetben szükség is van rájuk. Egy professzionális, de akár egy kezdő kertépítőnek is elengedhetetlen eleme a felszereléséből. Segítségével nagy szabadságfokkal irányíthatjuk és vezethetjük tovább a vizet, bármilyen irányba.

Ez a KPE könyök KM 25mm x 1”-os fizikai paraméterekkel és csatlakozási méretekkel rendelkezik. Ezzel a könyökkel értelemszerűen egy 25 mm vastagságú KPE csőhöz illeszthetünk egy 1”-os csatlakozással rendelkező további szerelvényt. Szerencsére a KPE idomok az öntözőrendszer szerelhetőségének és testreszabásának nagyfokú szabadságát teszik lehetővé. Így ha mondjuk valahol két elem méretbeli különbségek miatt nem passzol egymáshoz, ott alkalmazhatunk egy szűkítő, vagy bővítő toldót, mely pár száz forintos tétel. 

Ezek a termékek DVGW certifikációt kaptak, amit Európa legnagyobb gáz- és vízipari minősítéseket kibocsátó szervezete bocsát ki. Minőségükben tehát biztosak lehetünk. Nem fognak elrepedni magas víznyomás esetén sem, a cég leírása alapján bírják a 10-16 bar-ig terjedő nyomást is. Ez bőven elegendő lesz egy kerti felhasználású öntözőrendszerhez.

KPE idomok szerelése és rendszerbe illesztése, valamint cseréje roppant egyszerű és nem igényel különösebb kertészeti szaktudást, képzettséget.