Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
960 Ft
Menny.:db

Poliext KPE T-idom 25 mm 25 mm

Ár:
960 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100122 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • KPE T-idom
  • 25 mm x 25 mm x 25 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom 25mm x 25mm x 25mm

A KPE T-idomok öntözőrendszerünkben arra szolgálnak, hogy elágaztassunk egy adott csőszakaszt. Segítségükkel egy KPE csőből több irányba vezethetjük tovább a vizet. Erős, masszív, strapabíró anyagösszetételű elemekről van szó a KPE idomok esetében.

Ez a KPE T-idom három 25 mm-es csatlakozással rendelkezik, így értelemszerűen ezeknek a méreteknek megfelelően további idomokat, szerelvényeket, illetve csöveket csatlakoztathatunk hozzá. Amennyiben ettől eltérő valamelyik alkatrészünk, akkor ebben az esetben alkalmazhatunk szűkítő, vagy bővítő toldót, melyek segítségével a kívánt méretre igazíthatjuk az illesztést. Azonban sokféle T-idom kapható nálunk, melyek különböző átmérőjű csatlakozásokkal rendelkeznek a három végpontnál, találja meg a kedvére valót.

Ez a KPE T-idom 25mm x 25mm x 25mm csatlakozásokkal rendelkezik, de elérhetőek áruházunkban a 32 mm-es típusok, valamint az 1”-os, ½”-os, és a ¾”-os T-idomok egyaránt. Válogasson kínálatunkból és találja meg azt, amely pont illeszkedik öntözőrendszerének adott pontjához.

A KPE idomok rendkívül fontos szerepet töltenek be öntözőrendszerünkben. Ezek segítségével szerelhetjük szakszerűen és megfelelően a csöveket, a szerelvényeket és mindenféle elemet. Még a szórófejeink bekötéséhez is nyeregidomokra van szükségünk. Csatlakozási pontként szolgálnak a rendszer megadott részeinél. Segítségükkel elágaztathatjuk a víz útját, elzárhatjuk, elfordíthatjuk, meghosszabbíthatjuk azt. Sokféleképpen alkalmazhatóak ezek az elemek és a szakszerű telepítésükkel tökéletes, csöpögésmentes, zárt rendszert hozhatunk létre. Fontos megjegyezni, hogy a KPE idomok esetében, így a KPE T-idomoknál is húzzunk utána svéd fogóval az illesztésnek, hogy ne szivárogjon a víz.

Ez a termék rendkívül erős anyagösszetételű, hosszú távon strapabíró eleme lesz öntözőrendszerünknek. Az itt található KPE idomok elviselik akár a 10 bar nyomást is, ami kerti használatra bőven elegendő.