Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
955 Ft
Menny.:db

Poliext KPE T-idom 32 mm 1" BM

Ár:
955 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100033 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • KPE T-idom
  • 32 mm x 1″ x 32 mm
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom BM 32mm x 1"

Ez a KPE T-idom kettő darab 32 mm-es és egy 1”-os csatlakozással rendelkezik. Öntözéstechnikai áruházunkban elérhetőek még a 25 mm-es csatlakozások, valamint az 1”-os, ½”-os és ¾”-os változatok is. Így nagyban testreszabhatóvá válik a rendszer a különböző kimenetekkel rendelkező idomok segítségével.

Mivel belső menetes KPE idomról van szó, ezért a fém gyűrű rész horganyzott acélból készül. Ez nagyban strapabíróvá és időtállóvá teszi ezt az alkatrészt. Masszív felépítésű, erős polipropilénből készülnek ezek az elemek, melyek hosszú távon tesznek majd nekünk jó szolgálatot.

A KPE T-idomok elengedhetetlen kellékei az öntözőrendszernek. Segítségükkel elágaztathatjuk a víz útját. Úgy szerelhetjük például a föld alatt futó KPE csőhálózatunkat, hogy egy cső kettő további irányba ágazzon tovább. Erre számos esetben szükségünk lehet. Ugyanígy szerelhetjük további KPE idomokkal ezt az elemet, illetve egyéb szerelvényekkel, melyek a megfelelő csatlakozással rendelkeznek.

A KPE idomoknak több fajtája is létezik. A T-idom a már említett elágaztatásra és elosztásra szolgál, ugyanakkor megtehetjük például egy végelzáróval, hogy elzárunk egy adott csőszakaszt, vagy részt. A könyökkel elfordíthatjuk a víznek az irányát, a nyeregidom segítségével pedig vízkivezetési pontot hozhatunk létre a KPE csövön a föld alatt. Ez aztán vezet a szórófejeinkhez. Továbbá használatosak még a toldók és a szűkítők és bővítők is, melyekkel egyenes irányba csatlakoztathatunk újabb részeket a csőrendszerhez, vagy egy KPE idomhoz.

Ez a KPE T-idom BM 32mm x 1"-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, de akkor se keseredjünk el, ha valami nem passzolna a rendszerben. Az előbb már említett bővítő és szűkítő toldók segítségével ugyanis játszi egyszerűséggel képezhetünk átmenetet a különböző elemek, csövek között. Így példának okáért rendkívül egyszerű egy 32 mm-es csatlakozású idomot egy 25 mm-es KPE csővel összekötni egy 25 mm x 32 mm-es szűkítő toldó segítségével. Ez a termék tehát kiváló anyagminőségű és hosszú távon strapabíró szerkezet. Nem fog elrepedni a nagy víznyomástól, elbírja akár a 10 bar-os terhelést is. Megfelelő szerelése esetén tökéletesen zárt rendszert kaphatunk, csöpögésmentes illesztéssel.