Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
315 Ft
Menny.:db

Irritec LPE csap 16 mm 1/2" KM

Ár:
315 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100056 db raktáron
Gyártó: Irritec
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 4
  • Kúpos csap
  • 16 mm x 1/2"
  • Külső menetes (KM)
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszer indításához

Leírás és Paraméterek

LPE csap 16 mm x 1/2" KM

IRRITEC műanyag csap, egyik oldalán 1/2" külső menettel.

Ez az LPE csap 16 mm átmérőjű LPE csőhöz csatlakoztatható egyik végén, a másikon pedig ½”-os csatlakozással rendelkező belső menetes idomhoz, további elemhez. Az LPE csövek (lágy polietilén csövek) rendkívül fontos szerepet töltenek be az öntözéstechnikában, szerepük a csepegtető rendszereknél jelentős. Ezek az LPE csapok szintén fontos szerepkörrel bírnak. Segítségükkel szakaszolhatunk egy öntözőrendszert, vagy elzárhatunk, bővíthetünk egy adott szakaszt, részt.

Ezen csapok segítségével manuálisan, kézzel indíthatjuk el a víz áramlását a csepegtető rendszernek adott pontjánál. Erre akkor lehet szükségünk, ha a vezérlő automatikát átugorva, a betáplált, előre beállított programoktól függetlenül, saját kedvünk szerint szeretnénk elindítani a növények öntözését. Természetesen egyéb számos oka is lehet annak, hogy kézzel indítsuk el az öntözést.

Ez a LPE csap 16 x ½” KM zöld fizikai paraméterekkel rendelkezik. Kínálatunkban megtalál olyan PE csapokat is, melynek mindkét vége 16 mm-es, vagy éppen 20 mm-es. Ezek azért fontos szabvány méretek, hiszen a nálunk kapható csepegtetőcsövek és LPE csövek is ebben a két átmérőben elérhetőek. Ezen felül megtalálja nálunk csapok tekintetében az ½”-os és ¾”-os csatlakozással rendelkezőket. Tetszése szerint építheti ki hát csepegtető rendszerét, nálunk megtalál többféle típusú csapot és szerelvényt, melyekkel a legegyedibb igények is kivitelezhetőek.

A csepegtetés nagyon víztakarékos és hatékony megoldása egyes növénytípusok öntözésének és már nagyon régóta használatos technika, mely rendkívül sokat fejlődött az utóbbi időben, köszönhetően a kerti öntözőrendszerek és kerti, otthoni öntözéstechnika térhódításának szerte a világon.