Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
130 Ft
Menny.:db

Poliext LPE egyenes átmenet 16 mm 1/2" KM

Ár:
130 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100148 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 2
  • Egyenes összekötő
  • 16 mm x 1/2″
  • Külső menetes (KM)
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE Egyenes összekötő 16mm x 1/2" KM kúpos

Ennek az egyenes toldónak a segítségével gyorsan és egyszerűen bővíthetjük öntözőrendszerünk, csepegtetőrendszerünk adott pontját. Az egyik végére egy 16 mm-es LPE, csepegtető csövet csatlakoztathatunk, a másikra pedig egy belső menetes ½”-os csatlakozású egyéb szerelvényt, alkatrészt.

Ez az egyenes összekötő lágy polietilénből készült, így nem bírja el a nagy hálózati víznyomást. A csepegtetőrendszer elejére mindenképpen szükséges egy nyomáscsökkentő beszerelése, melyet telepíthetünk egyaránt a földfelszín alá, vagy fölé, illetve szelepdobozba, szelepaknába is. Az egyenes toldók rendszerbe való illesztése roppant gyorsan és egyszerűen megvan. A kupakos résznél először is letekerjük a kupakot, majd ráhelyezzük azt a 16 mm-es LPE csőre. Ezután a csövet az idomra húzzuk, majd a kupakot visszatekerjük és megszorítjuk. Így a csatlakozás tökéletes lesz és csöpögésmentes. Az idom ½”-os végére pedig, mivel menetes, ezért ajánljuk, hogy alkalmazzon tömítést. 

Ez az egyenes összekötő 16mm x ½” KM kúpos termék kiváló választásnak fog bizonyulni és bátran ajánljuk minden kedves vásárlónknak. A professzionális kertépítőknek ezek az elemek elengedhetetlen kellékei a felszerelésükből. Egyenes toldókra ugyanis nagyon sok esetben szükség van a csepegtetőrendszerekben. Nem csak a rendszer bővítésére jók ugyanis. Ha egy cső eltörik valamilyen külső fizikai hatás következtében, akkor elég csak a sérülésnél elvágni azt, majd egy toldóval tovább építeni a hálózatot. Így nem kell az egész szakaszt kicserélni. Roppant praktikus és gyors módja a rendszer karbantartásának.