Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
260 Ft
Menny.:db

Poliext LPE egyenes átmenet 20 mm 16 mm

Ár:
260 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100017 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 3
  • Egyenes toldó szűkítő
  • 20 mm x 16 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE Egyenes toldó szűkített 20mm x 16mm kúpos

Az LPE csepegtető idomok rendkívül nagy szabadságfokot adnak nekünk csepegtetőrendszerünk kialakítása során. Az egyenes toldókkal bővíthetjük a rendszert, illetve kicserélhetjük a sérült csőszakaszokat, végelzárókkal lezárhatunk egy adott csőszakaszt, gátat szabva a víz továbbfolyásának a rendszer megadott pontján, a T-idomokkal elágazást hozhatunk létre, a szűkítő toldókkal pedig a különböző átmérőjű LPE, csepegtető csövek között hozhatunk létre csatlakozást, átmenetet.

Ez az egyenes toldó szűkített 20mm x 16mm kúpos termék lehetővé teszi számunkra, hogy összeillesszünk egy 16 mm-es és egy 20 mm-es csövet. Ez a két méret található meg egyébként kínálatunkban LPE csövekből és ezek sztenderdnek számító csepegtetőcső méretek is. A kúpos kialakításának köszönhetően a termék mindkét végén tökéletesen csöpögésmentes csatlakozást biztosít. Nem lesz szükségünk teflonszalagra, nem kell tömítenünk külön az illesztést. Azt főként a menetes idomok esetében javasoljuk, mind a KPE, mind az LPE idomok esetében.

Ez a szűkített toldó megbízható, olasz termék, melyet a több mint 40 éve piacon jelen levő világméretű Irritec vállalat fejleszt és gyárt. A cég által készített öntözőrendszer alkatrészek és jelen esetben szűkítő toldók igen megbízható és hosszú távon tökéletesen funkcionáló termékek. Tudni kell azonban ezen termékek esetében, mint általánosságban az LPE csövekről és idomokról, hogy nem nagy hálózati víznyomásra lettek tervezve. Ha nem szerelünk fel egy nyomáscsökkentőt a csepegtetőrendszer elejére, könnyen előfordulhat, hogy a víznyomás ledobja a csövet az illesztésnél, a csatlakozások szétcsúsznak. Ideális nyomáscsökkentőinket megtalálja a megadott termékkategóriában, minőségükben nem fog csalódni, mind márkás, prémium kategóriás termék.

Bátran ajánljuk ezt a szűkített toldó alkatrészt, jó szolgálatot fog tenni Önnek csepegtetőrendszerében hosszú távon.