Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
175 Ft
Menny.:db

Poliext LPE könyök idom 16 mm 1/2" KM

Ár:
175 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100080 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 2
  • LPE Könyök
  • 16 mm x 1/2"
  • Külső menetes (KM)
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE Könyök 16mm x 1/2" KM kúpos

Ennek a csepegtető könyöknek a segítségével 16 mm-es LPE, csepegtetőcsövet csatlakoztathatunk egy ½”-os belső menetes alkatrészhez. A telepítése roppant egyszerű ennek a terméknek.

A 16 mm-es végéről először is letekerjük a kupakot, melyet felhelyezünk a megfelelő méretű LPE csőre. A csövet a könyök végére illesztjük, majd a szorítóanyát visszatekerjük, tökéletes csöpögésmentes csatlakozást biztosítva ezáltal. A könyöknek a másik vége értelemszerűen menetes, ezért rá kell tekernünk az adott szerelvényre. Ennél a végnél azonban már szükséges lesz teflonoznunk, csak úgy, mint minden hasonló menetes KPE és LPE idom esetében, hogy ha hosszú távon tökéletesen csöpögésmentes és zárt rendszert szeretnénk. Kínálatunkban megtalál kiváló minőségű tömítőanyagokat, melyek között olyan is van, mely ragasztóanyaggal van átitatva, így tökéletes vízhatlan tömítést biztosít.

Ez az LPE könyök 16mm x 1/2" KM kúpos fizikai paraméterekkel rendelkezik. Ha nagyobb típusú, 20 mm-es csövet szeretne összekötni valamely további elemmel, megtalálja nálunk az annak megfelelő könyököket is. A segítségükkel ezeknek a termékeknek a csepegtetőrendszerünkben 90 fokos elfordítást hozhatunk létre, játszi egyszerűséggel, alacsony áron. Az LPE idomok szerelése és rendszerbe való illesztése, cseréje roppant egyszerű és gyors művelet. Bárki könnyen el tudja végezni, nem szükséges hozzá professzionális kertépítőnek lenni.

Arra ügyeljünk még az LPE könyökök telepítésénél, hogy a cső merőlegesen álljon. Ezen felül pedig azt is ajánljuk, hogy nézzen körül a nyomáscsökkentőink között, ugyanis csepegtetőrendszeréhez szüksége lesz egyre, hiszen a csepegtető csövek és idomok nem a nagy hálózati víznyomásra lettek tervezve, valamint a csepegtetőrendszer nem hálózati nyomáson üzemel. Nálunk megtalál ezekből a termékekből is kiváló, márkás típusokat, melyeket telepíthet földfelszín alá és fölé egyaránt, vagy akár szelepdobozba, hogy jobban óvja a külső fizikai körülményektől.