Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
370 Ft
Menny.:db

Poliext LPE T-idom 20 mm 20 mm 20 mm

Ár:
370 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100287 db raktáron
Gyártó: Poliext
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 4
  • LPE T-idom
  • 20 mm x 20 mm x 20 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE T-idom 20mm x 20mm x 20mm kúpos 

A kínálatunkban megtalálható T-idomok közül ez a nagyobb csatlakozással rendelkező, melyhez 20 mm átmérőjű LPE és csepegtető csöveket csatlakoztathatunk.

A csepegtető rendszerek rendkívül effektív és gazdaságos öntözését teszik lehetővé egyes növénytípusainknak. Azért roppant effektív ez az öntözési technika, mert a szórófejes öntözéssel ellentétben a víz nem jut ki a levegőbe, mielőtt a gyepre kerül. Így elkerüljük a párolgást. Veteményesek, virágágyások, gyümölcsöskertek, üvegházak, tuja, bokor és fasorok öntözésére kiválóan alkalmas ez a módszer. A csepegtető csöveken 33 centiméterenként található lyukakon keresztül a víz közvetlenül a talajfelszínre, közvetlenül a növényzet gyökérzónájába jut. Így a virág, növény 100%-ban tudja hasznosítani a vizet, hiszen az a földfelszín alatt is úgy alakítja ki a gyökérrendszerét, hogy a csepegtető lyukakhoz igazodik. Nem csak a párolgást kerültük így el, hanem a víznek a talajba fölöslegesen való felszívódását.

Ez a T-idom 20mm x 20mm x 20mm kúpos fizikai paraméterekkel tökéletes megoldást nyújt abban az esetben, ha a csepegtető rendszerünknél elágazást szeretnénk létrehozni. Ez számos esetben szóba jöhet, ha például több sort szeretnénk beöntözni veteményesünk, gyümölcsösünk, vagy virágágyásunk esetében. Ha kisebb csatlakozású T-idomot szeretne vásárolni, nézzen szét ebben a termékkategóriában, ugyanis megtalálja a 16 mm-es csövekhez való T-idomot is. Ezen felül elérhetőek kínálatunkban a ¾”-os és ½”-os csatlakozások is, valamint szűkítő T-idomot is alkalmazhat.

A kúpos kialakításnak köszönhetően a kupakot rácsavarjuk az idomhoz csatlakoztatott csőre, mely így ráfeszül, ráilleszkedik passzentosan a csőre. Jó erősen húzzuk meg a csatlakozást, nehogy szivárgást, csöpögést tapasztaljunk.

Ez a csepegtető T-idom kiváló termék, erős anyagösszetételű és hosszú távon fog tökéletesen funkcionálni. Fontos még megjegyezni, hogy a csepegtető rendszerelemek nem nagy nyomásra lettek tervezve. Így sem az LPE csövek, csepegtető idomok és csövek nem bírják el a hálózati víznyomást. Éppen ezért figyelmébe ajánljuk a megadott termékkategóriában megtalálható kiváló minőségű, márkás nyomáscsökkentő alkatrészeinket, melyet földfelszín alá is nyugodtan szerelhet és telepíthet.