Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.540 Ft
Menny.:db

Defenders macska távoltartó csík (1 db, 45 cm)

Ár:
1.540 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100021 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 16
  • a macska nem tud rálépni
  • szerelhető és fúrható
  • 0.5 méter hosszt fed 1db
  • "L" alakban hajlított így párkányra szegélyre javasoljuk

Leírás és Paraméterek

Pontos méret: 25mm x 30mm x 450mm

Kertünkben roppant kellemetlen jelenség lehet egy-egy megjelenő, garázdálkodó macska. A cicák odahordják a zöld fűre az elkapott állattetemeket. Verebeket, egereket, madarakat. Ezek még veszélyesek is lehetnek, ha kisgyermek van a háznál, aki persze hatalmas érdeklődéssel fogdossa meg ezeket a tetemeket.

Ezen felül a macskák kivizelik a gyönyörű virágainkat, valamint odapiszkítanak a gyepre. Ezzel is elrontva a gyönyörű, homogén zöld pázsit összképét. Kóbor vagy a szomszéd macskák ellen többféle megoldást is kínálunk kártevőirtó és állatriasztó webáruházunkban.

Az ultrahangos állatriasztók, mely bár kiváló megoldást jelentenek kis- és közepes termetű állatok ellen, nem jöhetnek szóba abban az esetben, ha van kutyánk a kertben, ebben az esetben ugyanis azt is zavarná a készülék. Éppen ezért inkább ezt a macska távoltartó tüske terméket javasoljuk.

A termék a Defenders STV márka egyik megoldása a cicákkal folytatott küzdelmünk megkönnyítésére. Ez a cég a vezető prémium kategóriás kártevőirtó beszállító az Egyesült Királyságban a kiskereskedelmi szférában. Több kategóriában, sokféle állat és rovar ellen fejleszt és gyárt a cég különböző riasztókat és irtókat, melyek egytől-egyig keresettek külföldön és hazánkban egyaránt. Angliában a vállalat termékei már bizonyítottak és jól bevált, sokak által használt riasztókról van szó.

Ez a macska távoltartó tüske kiváló megoldás macska ellen. Amellett azonban, hogy maximum hatékonysággal akadályozza meg a cicák átmászását a kerítésünkön, falainkon, a lehető legkevesebb kárt teszik az állatokban. Egyáltalán nem veszélyesek ezekre az állatokra, csupán megakadályozzák, hogy a területünkre merészkedjenek.

45cm hosszú tüskés csík kiváló a macskák távol tartására. A tüske csíkok könnyen rögzíthetőek kerítés tetejére, fal peremekre ahol a macskák közlekednek. A csíkok időjárás álló speciális anyagból készültek, méretre vághatóak, hajlíthatóak, oszthatóak. Könnyen felrögzíthetőek ragasztással, csavarozással. 

Típusa Távoltartók, riasztó anyagok