Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
660 Ft
Menny.:db

Irriga fix mikro jet szórófej 2 méter fix 360 fok

Ár:
660 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100066 db raktáron
Gyártó: Irriga
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 7
  • 360°-ban permetet lövell
  • Mikro szórófej fix 2 méteres sugárban
  • Mivel csap nélküli. így nem kell bajlódni a szabályozással
  • Összeszerelve használatra készen áruljuk

Leírás és Paraméterek

Mikro szórófej  360' komplett

A telepítése rendkívül egyszerű: egy pici lyuk a csövön, és csak be kell pattintani a csatlakozót. A szórása fix 2m -es (beálíltó csap nélküli termék). A szerkezet előre össze van szerelve éppen azért, hogy a telepítése maga már egyszerű és gyors legyen.

Felhasználási terület: Minden házi kertbe ajánlható sziklakertek, virágágyak, veteményesek permetszerű öntözésére. A mikro-szórófej csap nélkül (90/180/360) szögben szórja a vizet a megadott célterületre. A mikroöntözésben használatosak a mikroszórófejek, kisebb zónák, területek beöntözésére.

Szóráskép: A mikroszóró a terméknél megadott fix 2m sugárban megadott zsögben (90/180/360 fok) finom, fátyolszerű permetet öntöz.

Szabályozhatóság: Jelen modell nem tartalmaz szabályozó csapot, amivel az öntözési sugár beállítható, így 1.5bar nyomás mellett fix 2 méterre öntöz! Amennyiben szabályozható távolságban szeretne szórni, úgy "Mikro Jet szórófej csappal" termékeinket, ugyanis azoknál a beépített csap forgatásával könnyedén változtatható a vízkibocsátása és szórási távolsága.

Minden kellék egy helyen: A mikroszóró tartalmazza a csatlakozót, a mikrocsövet, a leszúrótüskét, a merev kiemelőt (31 cm) és a fix mikroszórófejet - csak csatlakoztatni kell, és már öntözhet is.

Hosszú évekig bírja: A felhasznált anyagok UV-stabilak, így kellőképpen tartósak. Javasolt nyomástartomány: 1,0-2,0 bar

A mikroöntözés és a csepegtetéses rendszerek esetében kiemelten fontos szempont és előny az, hogy víztakarékosan öntözzünk. Mivel ezek a Mikro szórófejek egyenletes vízelosztást biztosítanak, ezért a növények is még egyenletesebben tudják felszívni magukba a vizet. Ezáltal kevesebbet pazarlunk el és kevesebb szivárog el a földbe, talajba.

A mikroszórófejeknek ezen túl az is nagy előnye, hogy mivel kisebb nyomás uralkodik bennük, mint egy normál szórófejben és kevesebb vizet is juttatnak ki megadott idő alatt a célterületre, ezért a párolgási faktor is kisebb lesz. Takarékosabb megoldást kínálnak más módszerekkel szemben. 

Műszaki jellemzők:

  • Magasság 31cm
  • Szórás távolság Fix 2 méteres permet sugár
  • Öntözési szög 360°