Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
18.210 Ft
Menny.:db

Weitech napelemes kisállat és rágcsáló riasztó (75 m2, 120 fokban jel, max. 10m) - kültéri

Ár:
18.210 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100002 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 183
  • Kutya-macska riasztó
  • nyest-róka riasztó
  • napelemes
  • 75 m2
  • Gyártó

Leírás és Paraméterek

WEITECH Kutya-macska riasztó napelemes

Hatásköre: kisállatokra és rágcsálókra (macskák, kutyák, nyulak, vadászgörények, nyestek és patkányok) 75 m2 védelem, 120 fokos sugarú körben hatékony vízálló napelemes és elemes is egyben

A Weitech Kutya-macska riasztó kiválóan alkalmas arra, hogy az általunk oly sokat dédelgetett, öntözött, nyírt, ápolt gyepfelületünket megvédje az arra járó macskák, esetleg kutyák nemkívánatos hatásaitól. Nem egyszer előfordul az a házikertekben, hogy az általunk oly gondosan karbantartott pázsit a szomszéd macskájának kedvenc ürítkező helyévé válik. Később a többi macska is odaszokván, különösen nagy mértékben képesek elcsúfítani díszkertünk e rendkívül frekventált részét. A készülék arra alkalmas, hogy a vonulási útvonal mentén elhelyezve az általa kibocsátott ultrahang segítségével riasztó hatást fejt ki.

A termék beépített akkumulátorral rendelkezik, az akkumulátort a beépített napelemcella képes feltölteni. A készüléken két fokozatállitó gomb található melyek közül az egyik a hatótávolságot, a másik a kibocsátott ultrahang erősséget hivatott szabályozni. A Weitech kutya-macska riasztó ember és környezete számára nem hallható, nem zavaró. Hatótávolsága 10 m, a maximális hatásszög 120 fok, a legnagyobb terület amelyet lefedhet 75 m2. Nem bocsát ki olyan jeleket amely megzavarhatja a pacemakerrel rendelkező emberek életét. Nagyobb testű állatok esetén is használható.

A Weitech kutya-macska riasztó ergonómiailag tervezett, könnyen kezelhető, egyszerűen telepíthető, a gyepben nem hagy nyomot az áthelyezése után, színével jól helyezkedik a környezetével, alakjával harmonizál az ott körülvevő térrel. Több riasztó együttes használatával a termék hatékonysága nő.

Műszaki adatok:

  • Tápellátás: 2 db NiMH akkumulátor (beépített)
  • Ultrahang frekvencia: 14 000 - 25 000 Hz
  • Mozgásérzékelő: 120° látószög, max. 7 m távolságig
  • Kizárólag kültéri használatra!

Fontos információ az elemekkel/akkumulátorokkal kapcsolatban: A Weitech Kutya-macska riasztó készülék beépített NiMH akkumulátorral rendelkezik. Ezek az akkumulátorok széles hőmérsékleti skálán képesek működni, de nagyon alacsony vagy magas (0°C alatt, 30°C felett) hőmérsékleten teljesítményük nem 100%. Emiatt előfordulhat, hogy a téli időszakban a készülék nem az elvártnak megfelelő hatékonysággal működik. Kérjük, hogy a készülék megvásárlása esetén ezt vegye figyelembe!

Típusa Elektromos riasztó