Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
11.205 Ft
Menny.:db

Swissino Supercat napelemes vakondriasztó (650 m2)

Ár:
11.205 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100009 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szerezhető hűségpontok: 113
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • 650 m2 hatósugár
  • nincs elem - solar riasztó

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Napelemes vakond és rágcsáló riasztókészülék

650m2 hatósugarú hangfrekvenciát bocsát ki a vakondok, rágcsálók ellen. Könnyű telepíteni a kertekben, parkokban, golfpályákon és sportpályákon. Emberekre és háziállatokra nincs hatással.

A SWISSINNO Napelemes vakond és rágcsáló riasztókészülék, rendkívül nagy előnye, hogy nem igényel áramforrást, mivel a működéséhez szükséges energiát a napból nyeri. Ezért nem fordulhat elő az, hogy a bennfelejtett elem a belsejében kifolyik és ezáltal kárt tesz a készülékben. Csupán arra kell ügyelnünk, hogy a napelem felületet időnként vizes ronggyal letisztítsuk, de ehhez a művelethez vegyszert nem használhatunk. A készülék teljes egészében vízalló, esőalló, hőmérséklet ellenalló, a tél folyamán akár kint hagyható (de a termék hosszútávú működéséhez ezt nem javasoljuk). A termék nagy előnye, hogy kíméletesen jár el a vakond, pocok esetében és azokkal közvetlenül nem kerül kapcsolatba. Érdemes a gyep azon részen elhelyezni, amely részt az említett állatok gyakran látogatják. Akár egyszerre több készülék is alkalmazható összehangoltan egymas mellé helyezve folyamatosan a kert széle felé terelgetve az állatot. A gyepben nem tesz kárt, könnyen áthelyezhető csupán arra kell ügyelnünk, hogy fűnyíráskor észrevegyük, illetve a gyepben sétálva a készülékbe ne rúgjunk bele, ne essünk el benne. Nem káros a környezetre, nem tartalmaz semmilyen méreganyagot, emberbarát.

A SWISSINNO Super Cat napelemes vakondriasztó használata: Ássunk egy lyukat a talajba, és nyomjuk bele a készülék hegyes csövét. Ne használjunk kalapácsot vagy egyéb eszközt, nehogy a készülék megsérüljön! Bizonyosodjuk meg arról, hogy a telepítési pont alatt nem fut elektromos vagy vízvezeték. Létesítsünk kapcsolatot a felső rész és a cső között a csomagban található elektromos csatlakozóval. Rögzítsük a felső részt a csomagoláson feltüntetett módon. Ügyeljünk a készülékben futó kábelre! Ne helyezzük akadályok (pl. betontalapzatok) közelébe, mert a kibocsájtott hanghullámok a talajban terjednek. A talaj jellege és tömörsége befolyásolhatja a készülék teljesítményét - a tömör talajokban jobban terjed a hang. Ne helyezze fagyott, öntözött vagy túl nedves talajba, valamint kerülje, hogy a készülék talajvízzel érintkezzen!

Első használat előtt a készüléket fel kell tölteni, tegyük napos helyre. A napfény mennyiségétől függően akár 2 nap is szükséges lehet a készülék teljes feltöltéséig. A későbbi használat során se helyezzük árnyékba (bokor, terebélyes fa alá), mert a készülék nem fog elegendő napfényt kapni a megfelelő működéshez. Teljesen feltöltve a beépített akkumulátorok elegendő energiával rendelkeznek az éjszakai működéshez is. Télen mindig távolítsa el a havat, jeget a napelem celláról a megfelelő működés érdekében.

A folyamatos működés során a készülék kb. 40 másodpercenként hanghullámokat bocsájt ki, mely menekülésre készteti az arra járó rágcsálókat.

A SWISSINNO Napelemes vakond és rágcsáló riasztókészülék nedvesség és eső ellen megfelelően védett, de ne tegye ki folyamatos vízsugárnak (pl. kerti locsolótömlőből kiáramló víz, automata öntözőrendszer)! A készüléket ne helyezze kerti tóba vagy víztárolóba!

Műszaki adatok:

  • Áramellátás: napenergia-cella vagy napenergiával töltődő hosszú élettartamú NiMH akkumulátorok
  • Frekvencia: 400-1000 Hz
  • Ciklusintervallum: kb. 40 másodperc
  • Hatóterület: max. 650 m2

A SWISSINNO Napelemes vakond és rágcsáló riasztókészülék beépített akkumulátorokkal rendelkezik, melyeket nem lehet cserélni. Az akkumulátorokat ne próbálja meg eltávolítani, cserélni! Óvja meg a készüléket fizikai behatásoktól, sérülésektől, nagy mennyiségű víztől, mert ezek károsíthatják az akkumulátorokat!

Típusa Elektromos riasztó