Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
12.795 Ft
Menny.:db

Weitech napelemes szúnyogriasztó lámpa

Ár:
12.795 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100000 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 25.
Szerezhető hűségpontok: 128
  • nappal tölt este üt
  • hatékony és nem büdös

Leírás és Paraméterek

Solar Lantern Szúnyogírtó lámpa / Weitech

Nincs is idegesítőbb annál, mikor az esti grillparti, nyársalás alkalmával a kertben szúnyogok és más rovarok környékeznek meg minket. A szúnyogriasztó kenőcsöktől és spray-ktől kellemetlen illatunk lesz, van azonban egy kényelmesebb megoldás, mégpedig a Solar Lantern Szúnyogírtó lámpa Weitech termék.

Ez a szúnyogírtó szerkezet igazi többfunkciós termék. Napenergiával működik, így az esti használat előtt ki kell tennünk olyan helyre, ahol bőségesen éri a nap. Dekoratív LED világítást biztosít, a szúnyogok ellen pedig az UV LED lámpa tesz jó szolgálatot. Ez a lámpa magához vonzza a rovarokat, bogarakat, de főleg a szúnyogokat az éjszakában. Mikor azok közel repülnek a “csalihoz”, a LED-et körülvevő 600 Voltos magas feszültségű rács elpusztítja azokat.

A termék pink, sárga és fekete színű csíkokkal is elérhető. Mivel a gyártó sem tesz különbséget közöttük, így mi sem tesszük, emiatt reklamáció nem érvényesíthető, így azt küldjük amelyik raktáron található, a szín nem választható.

Ügyeljünk rá, hogy a termék gyerekek és háziállatok közelébe ne kerüljön. Klasszikus LED világítással a termék 20 órát bír ki egy töltéssel, az UV LED használattal pedig hat órát. Ez bőségesen elég az esti órákra, mikor a szúnyogok igazán csípnek. Nagy előnye így a napelemnek, hogy nem kell magunk tölteni a lámpát, valamint elemet sem kell bele vásárolnunk. Fontos, hogy mielőtt legelőször bekapcsolná a készüléket, tartsa azt kikapcsolva, amíg feltölti a napon. Ezt úgy teheti meg, ha OFF-ra állítja a kapcsolót.

Szúnyog ellen ez a Solar Lantern Inzzzektor kiváló megoldást jelent, bátran ajánljuk kínálatunkból. Mindazonfelül figyeljünk arra oda, hogy bár a lámpa kültéri használatra való, az esőtől meg kell óvnunk. Abban az esetben, ha víz, csapadék kerülne a szerkezetbe, először hagyja teljesen kiszáradni és csak utána vegye újra használatba.

A napelem egy kis gondoskodást igényel, rendszeresen törölje le puha ronggyal, hogy a szerkezet hatékonyan működhessen. A szúnyogírtók közül ez a technológia igen hatékony és gazdaságos a napelem miatt. Abban az esetben, ha hosszú töltés után sem működik már lámpa, cserélje ki az elemeket a szerkezetben. Az újratölthető elemeknek is lejár egy idő után a szavatossága, ezért erre gondolni kell alkalmanként.

Az elem cseréjéhez először is áramtalanítsa a készüléket. Ezután csavarozza le a tetőt óra járásával ellenkező irányba, egy tized fordulatig. Ezek után kicserélheti a két újratölthető elemet (1,2 Volt 800mAh). A LED-et nem lesz szükséges cserélnünk, annak az élettartama ugyanis normális körülmények között több mint 100 000 óra.

A készülék tisztítása: Először is a lámpát állítsa OFF módba (kikapcsolás). Ezután csavarozza le a lámpa tetejét és tisztítsa meg az elektromos rácsot. Így eltávolítja egy puha kefével az odaégett rovarokat, szúnyogokat és bogarakat. Ezt rendszeresen tegye meg. A tartályt is tisztítsa meg puha ronggyal a rajtamaradt rovaroktól. Végül visszacsavarozhatja a lámpa tetejét.

Figyelmeztetések: Azt tanácsoljuk, hogy ne tartsa vizes helységben a lámpát. Kézzel, illetve más fémvezetővel semmiképpen sem nyúljon hozzá a rácshoz. Ne nézzen közvetlenül a lámpába és gyerekektől tartsa távol.

Végezetül pedig: A készüléket újra kell hasznosítani, ezért ne dobja ki háztartási szemétbe, se nem közterületre. Engedélyezett hulladékgyűjtő helyen helyezze el.

Típusa Elektromos riasztó