Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.495 Ft
Menny.:db

Swissino Super Cat "No see no touch" egércsapda

Ár:
3.495 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100008 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 35
  • svájci minőség: megbízható termék
  • háziasszonyok kedvence
  • nincs vér nem látja a tetemet
  • vásároljon többet mert úgy hatásos

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó

Innovatív, dizájnos egérfogó mely hallgat a nevére. Észrevétlenül kapja el az egeret, és nekünk még csak hozzá sem kell érnünk.

A házi egerek kíváncsiságára alapoznak a különböző egérfogók is. A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó egy forradalmian új megoldás a házi egerek eltüntetésére. A svájci székhelyű Swissinno innovatív megoldást kínál a háztartásoknak, vagy éppen a vendéglátó helyeknek, élelmiszerraktáraknak. A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó segítségével diszkrét, higiénikus módon szabadulhatunk meg a nem kívánatos rágcsálóktól. Működési mechanizmusa lehetővé teszi, hogy anélkül kapjuk el az egeret és szabaduljunk meg tőle, hogy hozzá kelljen érni a tetemhez.

A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó használata:

Helyezzük a csapdát a fal mellé, ahol az egereket a legtöbbször észleljük. Nyomjuk le a kallantyút és húzzuk ki a biztonsági fóliát. A csalétekkel ellátott SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó csapda magához vonzza az egereket, melyek kíváncsi természetükből adódóan imádnak szűk, sötét helyekre bebújni - ez lesz a vesztük. Amint az egér bemászik a csapdába, a kallantyú egyszerűen lecsapódik: ezzel jelezve nekünk, hogy zsákmány került a kihelyezett csapdába. Emeljük fel a csapdát és a kallantyú lenyomásával a tetem kihullik. A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó csapda újra használatra kész!

A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó előnyei:

A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó kiválóan alkalmas egyszemélyes háztartások rágcsáló mentesítésére. Diszkrét, higiénikus és egyszerű módja annak, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos házi egerektől. Amellett, hogy a házi egerek megdézsmálják élelmiszereinket és az elektromos vezetékeket, az egerek fertőző agyhártyagyulladást és szalmonella fertőzést terjesztenek, melyek a megrágott élelmiszerrel az ember szervezetébe is bejuthatnak. A SWISSINNO Super Cat "No see no touch" egérfogó használatával viszont hozzá sem kell érnünk a tetemhez, így elkerülve az esetleges veszélyes betegségeket. A csalétek ugyan nem tartalmaz veszélyes, mérgező anyagokat, de a biztonság kedvéért tartsuk távol a csapdát gyermekeinktől és háziállatainktól!

A termék 1 db csalétekkel van szerelve. Csalétek utántöltő külön vásárolható!

Típusa Hagyományos csapdák, csalétkek