Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
375 Ft
Menny.:db

Nyeregidom / béklyó 25 mm 3/4" BM

Ár:
375 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100449 db raktáron
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 4
  • nyeregidom
  • megfúrós idom
  • béklyó
  • 25 mm átmérőjű KPE csőre
  • 3/4" belső menetes csatlakozás

Leírás és Paraméterek

Nyeregidom 25mm x 3/4"

A nyeregidom, vagy más néven béklyó, olyan KPE idom, melynek segítségével a KPE vezeték bármely pontján csatlakozást hozhatunk létre. Legszéleskörűbb felhasználási lehetősége a szórófejbekötésben rejlik: a nyeregidom menetes csatlakozásába szórófejbekötő könyök, vagy más, szórófejbekötésre használt LPE idom könnyedén beszerelhető, így nincs szükség a KPE vezeték elvágására, darabolására.

Szerelése: Helyezzük a nyeregidomot a kívánt helyre, miközben gondosan ügyeljünk a gumitömítések megfelelő illeszkedésére. Amikor megtaláltuk a kívánt helyet, húzzuk meg erősen a csavarokat, hogy nehogy (akár a későbbiekben) a nyeregidomnak lehetősége legyen elmozdulni. 8-10-es fúrószárral fúrjunk egy lyukat a csőbe a nyeregidom menetes csatlakozásánál (vigyázzunk, nehogy átfúrjuk a KPE vezetéket!) Illesszük a használni kívánt szórófejbekötő vagy egyéb LPE könyököt, idomot a menetes csatlakozásba.

A Nyeregidom 25mm x 3/4" 25 mm átmérőjű csőre szerelhető, 3/4" belső menetes csatlakozással.

A nyeregidomok és általában véve a KPE idomok szerelése, cseréje, rendszerbe való integrálása roppant egyszerű és kézenfekvő. A fent leírtak alapján könnyedén végre tudja hajtani bárki, még a kezdő kertépítők is.