Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
22.050 Ft
Menny.:db

Pest-Stop ultrahangos kártevő és kisállat riasztó mozgásérzékelővel (150 m2, 60 fok) - kültéri

Ár:
22.050 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100009 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Szerezhető hűségpontok: 221
  • 2db 9V-os elemmel működik
  • bővíthető 10méteres adapterrel
  • változó ultrarang frekvencia állattól függően

Leírás és Paraméterek

Az ultahangos kisállat és kártevő riasztó készülék 150m2-es területen biztosítja a macskák, nyestek, patkányok, egerek, rókák, stb. távol tartását egy változó ultrahang frekvenciával. A készülék elején található a mozgásérzékelő (PIR) és a működését visszajelző LED világítás. A készülék hátulján található vízhatlan elemtartó fedél lecsavarozásával hozzájutunk a működését szabályozó funkciókapcsolókhoz és az elemtartó rekeszhez. (a fedelet 4db csavar rögzíti a hátlaphoz) Amennyiben a készüléket nem elemről használjuk úgy van lehetőségünk hálózati adapterről üzemeltetni aminek a csatlakozója a hátlapon felül található (nem tartozéka)

Üzemmódok:

A, Kikapcsolt állapot

B, Mozgásérzékelő üzemmód (PIR)

C, 5mp riasztás, 2percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

D, 5mp riasztás, 5percig készenlét, 5mp riasztás (ismétlődő)

Frekvencia: (a frekvencia kapcsolóval választhatjuk a riasztani kívánt állatot)

  1.  Patkány/egér, Kistestű macska, Madarak, Nyúl (38 Khz-42KHz)
  2.  Macska, Kistestű kutya (23KHz-27KHz)
  3.  Nagyméretű kutya, Nyest, Macska, Róka, Szarvas (18KHz-20KHz)

Üzemeltetés: 2db 9V-os elemmel, vagy "Outdoor 10méteres hálózati adapterrel" (egyik sem tartozéka)

Működtetése: Az üzemmód kapcsolóval kapcsolhatjuk be a készüléket. Alap állapotban „A” kikapcsolt. Amennyiben a mozgásérzékelővel kívánja használni a készüléket úgy kapcsolja az üzemmód kapcsolót „B” állásba. A mozgásérzékelő látószöge (PIR) 60° a készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe. Ágak, bokrok mozgására nem kapcsol az érzékelő. A riasztás ideje alatt a kék LED visszajelző világít. Az általános riasztásnál pl.: macska „1” vagy „2”, és „B” (PIR) módba kapcsolva érhetjük el a legjobb hatékonyságot. Az állatban kialakul, hogy az ő mozgására irányul a számára kellemetlen ultrahang és ezt tudatosítva elkerüli a védett területet. Működtessük folyamatosan a készüléket, hogy legyen ideje kifejteni hatását a betolakodó állatra! A „TEST” gomb benyomásával a készülék hallható tartományban hangot ad ki, és a kék LED világít, ezzel visszajelezve a működését és az elemek töltöttségét.

A merült elemeket a készülék előlapján található kék LED percenkénti felvillanása jelzi. A tartozékok segítségével oldalfalra, illetve talajba rögzíthetjük és pozícióba állíthatjuk a készüléket. A készülék hálózati adapterről is üzemeltethető, ami nem tartozéka. (A készülék alacsonyabb frekvencián közelről kismértékben hallható.)

Figyelem! A készülék nincs káros hatással a gyermekekre, állapotos anyukákra, halakra, hüllőkre. A készülék rendelkezik CE jelöléssel ami megfelel az európai forgalomba hozatal követelményeinek. A készülék vegyi anyagot nem használ! Vegyszermentes!

Tartozékok: falra, illetve talajba rögzítő konzolok, csavarok-tiplik

Típusa Elektromos riasztó