Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.655 Ft
Menny.:db

Swissino Super Cat csalétek patkánycsapdába (3 db)

Ár:
3.655 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100006 db raktáron
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 37
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • a termék csak csalétek
  • vegyen mellé csapdát is

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Csalétek Super Cat patkánycsapdához 3 db/csomag

A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda az egyik leghatásosabb módja a patkányok eltávolításának. Masszív szerkezete nem engedi, hogy a beszorult patkány kiszabadítsa magát. A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda kiválóan alkalmas beltéri és kültéri használatra, legyen szó akár otthonunkról, akár irodai, mezőgazdasági vagy egyéb építményekről. A patkánycsapdát csalétekkel ellátva vásárolhatjuk meg, de a Swissinno kínál hozzá utántöltőt is: egy csomagban 3 darab csalétek található.

A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda és csalétek használata:

A csapdát bontsuk ki a csomagolásból, majd helyezzük a csalétket a belsejébe. A SWISSINNO Csalétek Super Cat patkánycsapdához nem csak a patkányok számára oly vonzó illatanyaggal rendelkező csalétket foglalja magában, hanem az azt működtető szerkezetet is. A csapda szétszedése után könnyedén, egy mozdulattal a helyére pattinthatjuk az új csalétket, így újra használatra kész a patkánycsapda!

A csalétek behelyezésének lépései:

1) Óvatosan távolítsuk el a rögzítődrótot a csapdáról.

2) Távolítsuk el a használt csalétektartót úgy, hogy a két végét összenyomjuk, majd helyezzük be az új csalétektartót.

3) Helyezzük vissza a rögzítődrótot először a csapda alján, majd tetején.

Miért hatásos a SWISSINNO Csalétek Super Cat patkánycsapdához?

A csalétek olyan illatanyagokat tartalmaz, melyet az emberi orr nem érez, a patkányok viszont annál inkább. A 100%-ban természetes, méreganyagokat nem tartalmazó csalétek odavonzza a patkányokat a csapdához, amik, ha belemásznak, máris áldozatául esnek a trükkös szerkezetnek. A SWISSINNO Csalétek Super Cat patkánycsapdához nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra, ennek ellenére helyezzük a csapdát olyan helyre, ahol nem férhetnek hozzá! A csapda nagyon erős zárószerkezettel van ellátva, amely komoly sérülést tud okozni! Amellett, hogy sérülést okozhat, a megtelt csapdában lévő patkánytetem különféle veszélyes betegségek hordozója lehet - mint azt már a történelem során megszokhattuk.

A SWISSINNO Csalétek Super Cat patkánycsapdához 3 darab csalétket tartalmaz, melyek egyszer használatosak. Miután a csapdába szorult patkányt eltávolítottuk, helyezzünk egy új csalétket a SWISSINNO Super Cat patkánycsapdába. Csalétek csere után mindig mossunk kezet!

Típusa Hagyományos csapdák, csalétkek