Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
990 Ft
Menny.:db

Rain Bird 12-VAN spray fúvóka 3,7 méter 0-360 fok

Ár:
990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100028 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 12-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 3.0-3.7 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 12-VAN 0°-360° 3,0-3,7m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

Ez a fúvóka modell a Rain Bird Spray fúvókák családjába tartozik. Kiválóan alkalmas kisebb és közepes méretű területek, kertek beöntözésére. Teszi ezt az alkatrész gazdaságos módon.

Ez a típus 3,0 és 3,7 méter közötti öntözési sugárral rendelkezik. Az öntözési szög állítható, 0 és 360 fok között. Ehhez a fúvókatípushoz tartozik egy szűrő is (mint minden hasonló modellhez), mely segít nekünk abban, hogy minimalizálni tudjuk az eltömődés veszélyét. Mivel azonban a hálózati víz és a kútvíz tele van mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel, ezért azt javasoljuk, hogy ezen felül alkalmazzon legalább egy központi szűrőt is az öntözőrendszerben.

Ez a RAIN BIRD Fúvóka 12-VAN 0°-360° 3,0-3,7m típus barna színkódot kapott. Minden egyes fúvókamodell rendelkezik ezzel, ami jelöli nekünk annak öntözési paramétereit. Ezáltal a szerkezetek könnyedén beazonosíthatóvá válnak a zöld kertben, cseréjük és karbantartásuk nagyban felgyorsul, leegyszerűsödik.

Ez a termék bármilyen alakzatú terület beöntözésével képes megbirkózni. Legyen a célterület hegyesszög vagy ívelt szegély, ennek a modellnek egyik sem okoz akadályt. Mindezen felül fontos még megemlíteni, hogy a szomszédos fúvókáknak, szórófejeknek meg kell öntözniük egymást. Ez a spray fúvókákkal való öntözésnél van így és így tökéletes lefedettséget biztosíthatunk a kertben, az adott területen.

A Rain Bird fúvókáinál általánosságban elmondható, hogy igen nagy az átjárhatóság és a kompatibilitás a termékek között. Ez a fúvókatípus például használható különböző Rain Bird és Hunter szórófejházakkal egyaránt. Az öntözési szög fokozatmentesen és precízen beállítható. Ráadásul szerszám nélkül, pusztán kézzel.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 3,0 -3,7 m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 15°

Vízfogyasztás: 1,66 - 10,00 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: piros