Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
990 Ft
Menny.:db

Rain Bird 15-VANspray fúvóka 4,6 méter 0-360 fok

Ár:
990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100023 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 15-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 3.7-4.6 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 15-VAN 0°-360° 3,7- 4,6 m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

Ennek a fúvókának minden korábbinál jobb a szennyeződés-tűrő képessége. A tartozékként kapott szűrő segít nekünk abban, hogy meghosszabbítja a fúvóka élettartamát és csökkenti az eltömődés veszélyét. Mivel azonban a hálózati víz és a kútvíz tele van mikroszennyeződésekkel és növényei részecskékkel, ezért azt ajánljuk, hogy alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is.

Ez a RAIN BIRD Fúvóka 15-VAN 0°-360° 3,7- 4,6 m típus kiválóan alkalmas közepes és kisebb méretű területek, kertek gazdaságos beöntözésére. Az öntözési sugár 3,7 és 4,6 méter között állítható, valamint a szögtartomány 0 és 360 fok között. Ez által igen testreszabhatóvá válik ez az eszköz, nagy szabadságunk van az öntözés kialakításában.

Ez a termék fekete színkódot kapott, ezek a jelölések az egyes típusoknál eltérnek. Segítségükkel könnyen beazonosíthatjuk a fúvókákat és egyszerűen cserélhetjük, karbantarthatjuk őket. A színek jelölik nekünk a termékek öntözési sugarát és szögtartományát.

Ezek a Rain Bird fúvókák egyaránt kiválóan alkalmasak tompaszögek, hegyesszögek és ívelt területek beöntözésére. Fontos szempont, hogy ezeknél a fúvókáknál meglegyen az átfedés, erre ügyeljünk a szórófejkiosztásnál. A szomszédos szórófejeknek öntözniük kell egymást.

A szögbeállítás precíz és fokozatmentes, igazi professzionális fúvókáról van szó. Mi abszolút megbízunk a Rain Bird termékeiben, azok ugyanis prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészek. Sok évtizede van jelen a piacon a vállalat, az egyik legrégebbi cég a területen. Fennállása óta több száz szabadalmat nyújtott már be a mezőgazdasági és otthoni felhasználású öntözőrendszerek területén. Ezek szeleteiben mind megreformálták a technológiát és elvezettek oda, ahol most tart az öntözőrendszer ipar.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 3,7-4,6m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 23°

Vízfogyasztás: 2,16 - 14,00 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: fekete