Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
990 Ft
Menny.:db

Rain Bird 4-VAN spray fúvóka 1,2 méter 0-360 fok

Ár:
990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: 100019 db raktáron
Gyártó: Rain Bird
Szállítási díj: 1.240 Ft
Várható szállítás: 2024. július 29.
Szerezhető hűségpontok: 10
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 4-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 0.9-1.2 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 4-VAN 0°-360° 0,9-1,2 m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

Ez a RAIN BIRD Fúvóka 4-VAN 0°-360° 0,9-1,2 m típus a Rain Bird Spray fúvóka családjába tartozik. Ezek a termékek a közepes és kis méretű kertek gazdaságos beöntözésére tökéletesen alkalmasak. A sugarat állíthatjuk 0,9 és 1,2 méter között, az öntözés szögét pedig 0-tól 330 fokig. Mint a legtöbb Rain Bird fúvókatípus esetében, itt is állíthatjuk a szórási távolságot. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a modell tetején helyet kapott rozsdamentes csavart. Így 25%-kal lecsökkenthetjük a távolságot, a nélkül, hogy a szóráskép változna.

Ezekhez a fúvókákhoz tartozik egy szűrő is, mely a fúvókák alatt kap helyet. Ezen felül azonban azt ajánljuk, hogy alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is, hogy minimalizálja az eltömődés kockázatát. A hálózati víz és a kútvíz ugyanis tartalmaz olyan mikroszennyeződéseket és növényi részecskéket, melyek eltömíthetik a rendszert.

A termék színkódot is kapott, mint a legtöbb Rain Bird fúvókatípus. Ezek segítenek nekünk abban, hogy beazonosítsuk a kertben a különböző öntözési tulajdonsággal rendelkező fúvókákat. Ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak, legyen kezdő vagy professzionális kertépítő. Megbírkózik bármilyen terület beöntözésével. Legyen az ívelt szegély vagy éppen hegyesszög.

Fontos még megemlíteni, hogy a spray fúvókatípusoknál azoknak öntöznie kell a szomszédos szórófejet, a tökéletes lefedettség érdekében. Ez a termék széles kompatibilitással bír, használható egyaránt Hunter és Rain Bird szórófejházakkal.

Műszaki jellemzői:

Kód: 4-VAN

Öntözési sugár: 0,9-1,2 m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 0°

Vízfogyasztás: 0,83 - 3,33 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: sárga